Latest News

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Μεϊμαράκης: Τρελαίνομαι ν' ακούω μαρξιστή να μιλά για ιδιωτικοποιήσεις!

«Τρελαίνομαι από την χαρά μου να ακούω μαρξιστή – λενινιστή να μιλάει για ιδιωτικοποιήσεις και δεν πιστεύω στα αυτιά μου όταν μου μιλάει για...
αύξηση φόρων».
 Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος από εκεί και πέρα ασχολήθηκε με το «εσωτερικό μέτωπο» των εκλογών της ΝΔ, επιφυλάσσοντας μια… φαρμακερή ατάκα για κάθε αντίπαλό του.
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «E», o Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «υποκριτή και τυχοδιώκτη», ενώ σημείωσε πως «τον συμπαθεί αλλά θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Μπορεί να κάνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.»
Για όλους: «Όταν λένε ότι εγώ είμαι γέρος και έμπειρος, αυτοί αποδέχονται ότι είναι παιδιά και άπειροι. Αυτοί έκαναν πρώτοι τον διαχωρισμό».
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Θεωρώ προσβολή στην ιστορία του κόμματος, από τον κύριο Μητσοτάκη, τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος έχει πάρει τις υπογραφές όλων γενικών διευθυντών από το ’74 μέχρι σήμερα,  να λέει ότι το κόμμα ήταν πάντα έτσι. Αν όλοι αυτοί και εμείς δεν είχαμε καμία προσφορά στο κόμμα, τότε τι τις ήθελε τις υπογραφές τους;»
Για τον Απόστολο Τζιτζικώστα: «Ο πρόεδρος της διοικούσας Θεσσαλονίκης έκανε δήλωση δημόσια υπέρ μου, ο κ. Ζαγοράκης το ίδιο. Εγώ κοιτάζω τον απλό κόσμο και τον απλό ψηφοφόρο. Τα πρόσωπα λέγε- λέγε, στο τέλος την ψωνίζουμε. Αν δεν έχουμε την ποιότητα και τις εμπειρίες και την ηλικία είναι εύκολο να την ψωνίσουμε σήμερα. Η πολιτική όπως ασκείται σήμερα δημιουργεί πολλά ψώνια. Και καλό είναι να το προσέξουν αυτό οι πολίτες».
Για τους Γεωργιάδη και Βορίδη: «Μέχρι το 12 μας έβριζαν από πάνω μέχρι κάτω αλλά το κόμμα έχει γενναιοψυχία και έτσι πρέπει να είναι».