Latest News

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Καθηγήτρια είχε σχέση με μαθήτρια στο σχολείο των οργίων!


Σε σχολείο των οργίων φαίνεται ότι είχε μετατραπεί το γυμνάσιο, μετά τη σύλληψη και τρίτης καθηγήτριας για σεξουαλική σχέση με...
μαθήτρια.
Η 26χρονη καθηγήτρια  Κίμπερλι Νακίν στο γυμνάσιο Ντέστρεχαν της Νέας Ορλεάνης συνελήφθη, όταν έγινε γνωστό ότι διατηρούσε λεσβιακή σχέση με 16χρονη μαθήτριά της για διάστημα ενός έτους. Η καθηγήτρια Γεωγραφίας φέρεται ότι είχε δεσμό με το κορίτσι από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Αύγουστο του 2015, Η Κίμπερλι Νακίνσύμφωνα με όσα αναγκάστηκε να ομολογήσει στην αστυνομία η 16χρονη, όταν ανακάλυψε το μυστικό της συγγενικό της πρόσωπο. Μάλιστα, το ζευγάρι φέρεται ότι είχε κάνει σeξ μέσα στην τάξη, στο σπίτι της καθηγήτριας, αλλά και στο σπίτι όπου έμενε η μαθήτρια με τους γονείς της.
Η 26χρονη Νακίν, η οποία έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα έως τη δίκη της, δίδασκε στο ίδιο σχολείο όπου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν συλληφθεί άλλες δύο καθηγήτριες με την κατηγορία ότι είχαν δημιουργήσει ερωτικό τρίγωνο με μαθητή. Η 33χρονη Σέλεϊ Ντάφρεσν και η 25χρονη Ρέιτσελ Ρέσπες συνελήφθησαν τον Οκτώβριο του 2014, κατηγορούμενες για ομαδικό σεξ με ένα 16χρονο αγόρι, όταν αυτό εξομολογήθηκε στους φίλους του ότι κοιμόταν με τις καθηγήτριές του και η είδηση ταξίδεψε από στόμα σε στόμα σε ολόκληρο το σχολείο.