Latest News

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μόνικα Μπελούτσι: «Επειδή είμαι όμορφη, όλοι πιστεύουν πως είμαι ηλίθια»

Η πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι προέρχεται από το χώρο...
της μόδας. 
Το παρελθόν αυτό σε συνδυασμό με το κάλλος που κουβαλάει την έφερε πολλές φορές απέναντι στη δυσπιστία.H Iταλίδα πρώην μοντέλο και ηθοποιός, σε μια συνέντευξή της στο the-talks.com εξηγεί γιατί οι γύρω της όταν έρχονται αντιμέτωποι με το μοδίστικο παρελθόν της και το εκρηκτικά όμορφο φιζίκ της, κομπλάρουν ελαφρώς. Με αποτέλεσμα να «φρενάρουν» την καριέρα της.
-Κυρία Μπελούτσι, έχετε πάρει περισσότερες δουλειές επειδή είσαστε όμορφη;
Γνωρίζω ότι η ομορφιά προκαλεί μια ζωηρή περιέργεια. Αλλά, όπως λέει και ο Όσκαρ Γουάιλντ, η ομορφιά διαρκεί πέντε λεπτά εάν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις. Οπότε πάει και η περιέργεια. Δε νομίζω ότι θα είχα κάνει αυτή την καριέρα εάν ήμουν απλώς όμορφη. Οι σκηνοθέτες δε σε φωνάζουν για την ομορφιά σου αλλά για το όποιο ταλέντο σου».
-Έχει η ομορφιά σας αποτελέσει ποτέ εμπόδιο;
Φυσικά -ειδικά επειδή προέρχομαι από το χώρο της μόδας. Διπλό το πρόβλημα. Η μόδα και η ομορφιά φρενάρουν την καριέρα σε σχέση με την ηθοποιία. Επειδή είμαι όμορφη, όλοι πιστεύουν πως είμαι ηλίθια. Αλλά η ομορφιά είναι σαν μάσμα και πρέπει κάποιος να σπάσει τη μάσκα και να δει τι υπάρχει από πίσω. Πρέπει να αφήσεις να φανεί ποιος είσαι για να έρθει ο άλλος να σε ανακαλύψει.
-Για αυτό διαλέγετε ακραίους ρόλους;
Ίσως.
-Νιώθετε την ανάγκη να αποδείξετε ποια είστε;
Όχι στους άλλους, στον εαυτό μου μόνο.
-Αλήθεια;
Φυσικά! Νιώθω την ανάγκη να εξερευνήσω. Κάθε νέα ιδέα ή κάθε τι που μπορεί να κρύβει ακόμα και κίνδυνο. Με ενδιαφέρει. Μου αρέσει η ταινία που θα εγείρει συζητήσεις. Όπως στο «Μη αναστέψιμος», ή στα «Πάθη του Χριστού» ή στο «Μαλένα». Ήταν πολύ ενδιαφέρον να ανακαλύπτω τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων. Ίσως γι' αυτό να είμαι ηθοποιός.