Latest News

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ερωτικές καφετέριες: Οι σερβιτόρες φορούν μόνο εσώρουχα! [εικόνες]


Στις ερωτικές καφετέριες το δέλεαρ για τους πελάτες δεν είναι ο...
καλός καφές, αλλά οι σερβιτόρες που δουλεύουν φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι!
Στόχος των ερωτικών καφετεριών δεν είναι να φτιάξουν τον καλύτερο καφέ αλλά να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους-κυρίως άνδρες- βάζοντας τις σερβιτόρες να κάνουν όλες τις δουλειές δηλαδή να παίρνουν παραγγελίες, να κάνουν τους καφέδες, να σερβίρουν και να σηκώνουν τα τραπέζια ημίγυμνες σύμφωνα με το περιοδικό Thrillist.Οι ερωτικές καφετέριες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς κυρίως στην Ουάσινγκτον ωστόσο δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι από την...
λειτουργία τους. 
Υπάρχουν και τοπικοί άρχοντες που ανησυχούν για τον αντίκτυπο τέτοιων επιχειρήσεων στην τοπική κοινωνία.

Και υπάρχουν πολλοί που αναρωτιούνται: πρέπει μία επιχείρηση να καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να αυξήσει τις πωλήσεις της; Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες των ερωτικών καφετεριών απαντούν ότι δεν βλάπτουν κανέναν αντίθετα δημιουργούν περισσότερες θέσεις εργασίας.
Οι επιχειρήσεις αυτές κάνουν χρυσές δουλειές αφού έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 70 σε 131 διαφορετικά μέρη σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bikini-Baristas κάτι που δείχνει πως υπάρχουν πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες
Δεν είναι όμως μόνο οι άνδρες που επισκέπτονται τις ερωτικές καφετέριες. Υπάρχουν και πολλές πελάτισσες που πηγαίνουν για παράδειγμα στο Hot Cup του Joe όπου ο καφές σερβίρεται από άνδρες χωρίς πουκάμισα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Huffington Post.
«Όσοι μας επισκέφτηκαν , έχουν ξανάρθει. Οι περισσότεροι πελάτες μας είναι γυναίκες» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας Κρις Μούλινς.