Latest News

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Τρόμος για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Καλλίπολη - Κουκουλοφόροι ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι


Άγνωστοι ληστές εισέβαλαν σε οικία ηλικιωμένων στην Καλλίπολη και απείλησαν τον 85χρονο και την 70χρονη σύζυγό του με πιστόλι...

και μαχαίρι. 
Οι δράστες πήραν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας και φεύγοντας δε δίστασαν να απειλήσουν και την εγγονή των ηλικιωμένων με πιστόλι , η οποία μένει δίπλα και ανησύχησε ακούγοντας θόρυβο από το διαμέρισμα των συγγενών της.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι κακοποιοί, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι είχαν αφήσει τα κλειδιά  στην εξωτερική πλευρά της εξώπορτας.
Αρχικά οι δύο από τους ληστές  μπήκαν στο υπνοδωμάτιο όπου ξεκουραζόταν η ηλικιωμένη γυναίκα. Της έκλεισαν το στόμα και άρχισαν να ερευνούν το δωμάτιο. Εκείνη στην ταραχή της άρχισε να τρέμει και οι ληστές, φοβούμενοι ότι μπορεί να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας της έφεραν ένα ποτήρι νερό.
Άλλοι δύο συνεργοί τους ακινητοποίησαν τον σύζυγο της 70χρονης,ο οποίος βρισκόταν στο σαλόνι. Οι ληστές   έψαξαν  το σπίτι και βρήκαν τα χρήματα από τις συντάξεις του 85χρονου και της 70χρονης συζύγου του και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.