Latest News

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Σε θέση μάχης οι αγρότες-Στήνουν μπλόκα με τρακτέρ


Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών που αντιδρούν στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν και τα τρακτέρ...
στους δρόμους. 
  Στην Εγνατία, στον κόμβο των Κερδυλλίων αγρότες έκλεισαν χθες το δρόμο, την ώρα που προς τα μπλόκα κατευθύνονται κάθε ημέρα όλο και περισσότεροι αγρότες.   
Στα Τέμπη έχουν παραταχθεί περισσότερα από 1.000 τρακτέρ απειλώντας να κλείσουν το δρόμο, κάτι που πάντως, όπως δήλωσε ένας από τους διοργανωτές των κινητοποιήσεων, δεν θα γίνει μέχρι την Κυριακή.   Στον κόμβο Νίκαιας ετοιμάζονται να λάβουν θέση από σήμερα το μεσημέρι εκατοντάδες τρακτέρ αγροτών από την Λάρισα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, μετά τον συντονισμό δράσης των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας.   Σε Αχαία και Ηλεία οι αγρότες έχουν συγκεντρωθεί σε τρία σημεία της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου παρατάσσοντας στην άκρη του δρόμου τα τρακτέρ, χωρίς, όμως, να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.   Στην Αιτωλοακαρνανία, αγρότες του νομού έχουν παρατάξει τρακτέρ στις περιοχές Αγγελόκαστρο, Νεοχώρι, Γουριά και Κατοχή. Σήμερα θα τα παρατάξουν στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του κόμβου της Ερμίτσας κοντά στο Αγρίνιο.   Μπλόκα αγροτών στήθηκαν από χθες στην Αργολίδα και τη Λακωνία, όπου οι αγρότες δηλώνουν πως θα μείνουν στα μπλόκα με τους δρόμους ανοικτούς, αν και μπορεί να κάνουν συμβολικούς ολιγόλεπτους αποκλεισμούς.