Latest News

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Βγήκε στους δρόμους η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά!

Έπιασαν δουλειά οι δημοτικοί αστυνομικοί στον Πειραιά μετά από σχεδόν έξι μήνες που είχαν προσληφθεί και πληρώνονταν χωρίς να έχουν...
αντικείμενο, όπως είχε αποκαλύψει το Reportaz Net  
(Περισσότερα εδώ)

Αν και οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν θα είναι παρά 24 άτομα, δηλαδή 90 λιγότεροι σε σχέση με το 2013, ο Δήμος Πειραιώς θέλει η παρουσία τους να είναι αισθητή.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση “παρά το μειωμένο έμψυχο δυναμικό η Δημοτική Αστυνομία καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της και να συνδράμει επικουρικά στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας Πειραιά.
Είναι δεδομένο ότι η πόλη είναι επιβαρυμένη λόγω των έργων, γεγονός που δυσκολεύει την καθημερινότητα όλων. Σκοπός είναι, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, να διευκολυνθεί η καθημερινή ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών, αλλά και να αντιμετωπιστούν στο μέτρο του εφικτού, παραβάσεις που στρέφονται εναντίον του κοινωνικού συνόλου όπως είναι η παρεμπόδιση πρόσβασης σε ΑμεΑ, το παρεμπόριο, η κατάληψη κοινόχρηστων χώρων κ.α.”

@ Επιτέλους! Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη βγήκαν στους δρόμους και οι δημοτικοί αστυνομικοί  στον Πειραιά. 
Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη εξήγηση γιατί τόσους μήνες πληρώνονταν από το Δήμο Πειραιά, χωρίς να κάνουν τίποτα...