Latest News

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

"Πειραιάς Νικητής": Τον Πειραιά Μου Τον Θέλω Μονακοοό! (ΕΙΚΟΝΑ)

Με έκπληξη είδαμε ότι ξαφνικά η σελίδα "Πειραιάς Νικητής" στο facebook άλλαξε όνομα κι έγινε...


"Τον Πειραιά Μου τον Θέλω Μονακοοοό"!
Πρόκειται για τη σελίδα "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη (φέρει το σήμα του συνδυασμού και τον όνομα του δημάρχου). Η σελίδα αυτή προεκλογικά ανέβαζε συνεχώς αναρτήσεις στο facebook σε μια προσπάθεια να προβάλλει τις δραστηριότητες του -τότε- υποψηφίου δημάρχου Πειραιά. 
Μετά τις εκλογές τον Μάιο του 2014 φαίνεται να σταμάτησαν οι αναρτήσεις και επανήλθαν ανήμερα τα Θεοφάνεια. Μάλιστα, προβάλλει στην κεντρική φωτογραφία την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021 που διεκδικεί ο Δήμος Πειραιά. 
Ωστόσο, η σελίδα άλλαξε όνομα και βαφτίστηκε με το ευφάνταστο "Τον Πειραιά Μου τον Θέλω Μονακοοοό"!  Για του λόγου το αληθές 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ REPORTAZ NET 



Πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος διαχειρίζεται τώρα τη συγκεκριμένη σελίδα ή αν γνωρίζουν στο Δήμο Πειραιά ποιος είναι σήμερα ο διαχειριστής της πρώην σελίδα "Πειραιάς Νικητής", άλλα ίσως χρειάζεται να ρίξουν μια ματιά τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη σελίδα γιατί μάλλον τους εκθέτει το επικό "Τον Πειραιά Μου Τον Θέλω Μονακοοό"! 
@Εκτός κι αν αυτό είναι το νέο μότο του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη ή κάποιοι νομίζουν πως ο Πειραιάς έγινε Μονακό και θέλουν να γίνει γνωστό στους Πειραιώτες...