Latest News

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ξένες τράπεζες «γδέρνουν» γνωστούς Έλληνες εφοπλιστές


Παιχνίδια που παίζονται από «γεράκια» μεγάλων πολυεθνικών τραπεζικών οίκων, τα οποία τα τελευταία δέκα χρόνια προσπαθούν με κάθε τρόπο να αφαιμάξουν την ελληνική ναυτιλία και να...
την εξοντώσουν, αποκαλύπτει το «Ποντίκι», στο φύλλο που κυκλοφορεί και βρίσκεται στα περίπτερα.  
Πρόκειται για μια μεγάλη και σοβαρή υπόθεση – με πολλά περίεργα πλοκάμια – που βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία διερευνά την νομιμότητα ή μη των τραπεζικών παιγνιδιών που παίζονται σε βάρος της ελληνικής ναυτιλίας, ενός από τα πιο υγιή και κερδοφόρα κομμάτια του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Τα «τσακάλια» των ξένων τραπεζών, έχουν βάλει στόχο μεγάλες ελληνόκτητες ναυτιλιακές εταιρείες, «τάζοντας λαγούς με πετραχήλια» για τραπεζικούς «θησαυρούς», που στο τέλος αποδεικνύονται «άνθρακες», μέσα από παράνομες διαδικασίες και «αμαρτωλές» ιστορίες. Όλες αυτές λοιπόν οι «αμαρτωλές» ιστορίες που στήθηκαν από ορισμένες ξένες τράπεζες  «σκάνε»,  μία προς μία και αποκαλύπτονται, το «βρόμικο» παρασκήνιο και οι περίεργες μεθοδεύσεις που ακολούθησαν οι ξένοι τραπεζίτες για να βάλουν «στο χέρι» εκατομμύρια από Έλληνες εφοπλιστές.
Ήδη μετά από μια σειρά καταγγελιών για τέτοιου είδους αναστάτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας για οικονομικά εγκλήματα διέταξε ήδη προκαταρκτική εξέταση για διερεύνηση διάπραξης κακουργηματικών πράξεων από πλευράς τραπεζικών στελεχών μιας συγκεκριμένης τράπεζας. Και φαίνεται ότι τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν….
(Περισσότερες πληροφορίες στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί στα περίπτερα)