Latest News

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Aφαντος για 10η μέρα ο συζυγοκτόνος Λέσι Κλωντ, που άρπαξε τον 5χρονο Φοίβο στη Χαλκιδική


Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 34χρονου συζυγοκτόνου Λέσι Κλωντ, ο οποίος κρατάει στα χέρια τον 5χρονο γιο του Φοίβο...
στη Χαλκιδική
«Δεν σταματάμε τις έρευνες. Έχουμε εξετάσει τους πάντες. Στην Ελλάδα δεν είχε πολλούς συγγενείς και φίλους. Αυτούς που είχε τους εξετάσαμε εξονυχιστικά όλους. Δεν επικοινώνησε με κανέναν από αυτούς. Μας εντυπωσιάζει το πόσο προσεκτικός είναι. Το πιθανότερο σενάριο είναι να βρίσκεται στη Χαλκιδική. Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά ακόμα και σε αυτή την περιοχή υπάρχουν τόσα πολλά σημεία να κρυφτεί που δεν είναι απλό να τον εντοπίσουμε. Το μόνο στοιχείο που άφησε πίσω του ήταν το μηχανάκι του. Τίποτε άλλο. Έρευνες έχουν γίνει και στον τόπο καταγωγής του στην Αλβανία αλλού ούτε από εκεί προκύπτει κάτι», λέει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που προΐσταται των ερευνών.
Σήμερα είναι η 10η ημέρα εξαφάνισης και στις αναζητήσεις συμμετέχουν και ομάδες εθελοντών. Το θετικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Λέσι δεν θα έκανε κακό στον 5χρονο Φοίβο.
Η τυφλή ζήλια που έτρεφε για την 41χρονη πρώην σύζυγό του είναι, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η αιτία της στυγερής δολοφονίας που έγινε στην Χαλκιδική από τον 34χρονο Αλβανό L.J.
O 34χρονος δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ με έξι μαχαιριές, άρπαξε τον 5χρονο γιο τους και εξαφανίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με την 41χρονη διαρκώς έβρισκε αφορμές για καυγάδες, καθώς ποτέ δεν αποδέχθηκε το χωρισμό τους. Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να ζει ένα δράμα, το οποίο επηρέαζε και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 5 και 7 ετών.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Αλβανός έχει ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει για παραβιάσεις του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Ο συζυγοκτόνος αναζητείται από πλήθος αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. με πρωταρχικό στόχο των Αρχών να είναι η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του 5χρονου παιδιού που έχει μαζί του. Η φωτογραφία του δράστη έχει δοθεί στους αστυνομικούς που υπηρετούν στους μεθοριακούς σταθμούς προκειμένου να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας. Από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή της Ορμύλιας διέφυγε μαζί με το παιδί με ταξί.