Latest News

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Αυτός είναι ο 52χρονος παιδόφιλος κυλικειάρχης σε σχολείο του Γέρακα (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες του 52χρονου παιδόφιλου που εργαζόταν στο κυλικείο σχολείου...
στο Γέρακα,όπου ασέλγησε σε τρεις μαθήτριες του δημοτικού, οι οποίες ήταν και συμμαθήτριες της κόρης του. Βάσει του σχετικού νόμου, λόγω της απαξίας της πράξης, η αστυνομία δημοσιοποιεί τα στοιχεία του.
Πρόκειται για τον: ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ Ευθύμιο του Παντελή και της Φωτεινής, γεν. το 1964 στην Καβάλα. 
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. 
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη  όταν μια 10χρονη, συμμαθήτρια της κόρης του κατηγορούμενου, αποκάλυψε στη μητέρα της ότι της ζήτησε να μπει μέσα στο κυλικείο του σχολείου και επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα προσφέροντας της με μια πορτοκαλάδα. 
Μάλιστα το παιδάκι εξομολογήθηκε στη μητέρα του, που έσπευσε να καταγγείλει το δράστη της απεχθέστατης αυτής πράξης, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό καθώς και τις προηγούμενες εβδομάδες της είχε δώσει εν είδει εξαγοράς τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς χρήματα.
Η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.