Latest News

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Βροχή τηλεφωνημάτων στην Αστυνομία για τον 4χρονο Φοίβο


Δύο σημαντικές μαρτυρίες ανθρώπων για τον 34χρονο Τζέιμς Κλοντ Λέσι, ο οποίος έχει εξαφανιστεί με τον 4χρονο γιο του Φοίβο, μπήκαν στο μικροσκόπιο...
των Αρχών, με εκτεταμένες έρευνες σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.
Ταξιτζής ενημέρωσε την Αστυνομία ότι είδε τον συζυγοκτόνο με το παιδί στα Μουδανιά Θεσσαλονίκης, ενώ ένα ζευγάρι αναγνώρισε τον μικρό Φοίβο και τον Αλβανό πατέρα του σε δρόμο στους Αμπελοκήπους. Ενδεικτικό της «βροχής» τηλεφωνήματων στην Αστυνομία είναι ότι μεγάλη επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη χθες και στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας!
Πάντως στη μαρτυρία του νεαρού ζευγαριού δίνει βαρύτητα ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, στον οποίο η οικογένεια της αδικοχαμένης Λέλας Μαυρομάτη έχει αναθέσει τις έρευνες.
Τηλεφώνημα
Οπως είπε στην «Espresso», του τηλεφώνησαν αναφέροντας ότι είδαν τον 34χρονο στη συμβολή της λεωφόρου Μεσογείων με την οδό Φειδιππίδου, στους Αμπελοκήπους. Μαζί του, όπως ισχυρίστηκαν, ήταν και ο Φοίβος, ο οποίος φαινόταν ταλαιπωρημένος, με αποτέλεσμα να προθυμοποιηθούν ακόμη και να βρουν θερμόμετρο.
«Ο άνδρας έδειχνε πολύ φοβισμένος, όπως μου μετέφεραν. Προσπάθησαν να τον καθυστερήσουν, αλλά έφυγε γρήγορα με το παιδί, πριν προλάβουν να κάνουν κάτι» πρόσθεσε ο κ. Τσούκαλης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να κατέφυγε στην Αλβανία.
Στο μεταξύ, άνδρες της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας μαζί με εθελοντές χτένιζαν από αργά το βράδυ της Τρίτης την περιοχή περιμετρικά των Μουδανιών, μετά τη μαρτυρία ενός οδηγού ταξί ότι ο 34χρονος επιχείρησε να επιβιβαστεί στο ταξί του για να πάει με το παιδί στα ΚΤΕΛ. Ο Αλβανός προσποιήθηκε ότι έψαχνε στο πορτοφόλι του, αλλά δεν βρήκε τα χαρτιά νόμιμης παραμονής του στη χώρα, σύμφωνα με τη μαρτυρία, και κατέβηκε από το όχημα.