Latest News

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Καλλιθέα: Αποκάλυψη - σοκ για το πτώμα στον καταψύκτη - Τα 230.000 ευρώ που... έκαναν φτερά!

Νέα τροπή πήραν οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, με το πτώμα του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού, που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας...
στην Καλλιθέα.
Το πτώμα ήταν σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα, ενώ στον καταψύκτη εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη για περίπου ένα χρόνο. Σημειώνεται ότι το ίδιο διάστημα ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή του. 
Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στην 45χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, με την οποία συζούσε από το 2003 και είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Η 45χρονη, λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του 65χρονου, είχε αναχωρήσει για τη Βουλγαρία με το ανήλικο παιδί της και έκτοτε δεν επέστρεψε στην Ελλάδα. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έστειλε σήμα στην Ιντερπόλ, προκειμένου να την εντοπίσουν στη Βουλγαρία.
Το πτώμα του άτυχου άνδρα είδε χθες το μεσημέρι δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην υπήκοο Βουλγαρίας, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.
Τα 230.000 ευρώ που... έκαναν φτερά
Ο 63χρονος ναυτικός που βρέθηκε νεκρός ήταν ιδιαίτερα ευκατάστατος, κατά το φιλικό του περιβάλλον.
Ήταν ιδιοκτήτης μιας πενταώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αριστοτέλους στην Καλλιθέα εξ αδιαιρέτου, ενώ είχε στην κατοχή του κι άλλα ακίνητα.
Επίσης, ο πατέρας του ναυτικού είχε ανοίξει ένα λογαριασμό για τον εγγονό του, στον οποίο είχαν συγκεντρωθεί 230.000 ευρώ.
Φίλος του ναυτικού, μιλώντας στην Espresso, ανέφερε ότι όταν ο 63χρονος εξαφανίστηκε, ο αδελφός του τους είχε πει ότι τα λεφτά αυτά είχαν... κάνει φτερά!