Latest News

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Όσκαρ ατυχίας : Έβαλε στο πλυντήριο το λαχνό που κέρδισε τα 33 εκατ. λίρες του τζακποτ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Είναι ίσως η μεγαλύτερη βλακεία, αλλά σίγουρα πρόκειται για το πιο ακριβό πλυντήριο που έχει μπει ποτέ στην ιστορία...
των πλυντηρίων.
Η γυναίκα από τη Γερμανία που ζει στη Βρετανία, στο Worcester, εκεί που πουλήθηκε ο τυχερός λαχνός που κερδίζει τα 33 εκατομμύρια λίρες, του μεγαλύτερου τζακποτ στην ιστορία του βρετανικού λόττο, ισχυρίζεται ότι έβαλε το λαχνό κατά λάθος στο πλυντήριο.
Η 48χρονη Susanne Hinte, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά τεσσάρων, έστειλε το λαχνό στην εταιρεία που διοργανώνει τους διαγωνισμούς και περιμένει απάντηση για να δει εάν δικαιούται να λάβει τα χρήματα.
Τα τυχερά νούμερα έχουν ξεθωριάσει αλλά φαίνονται πάνω στο λαχνό, όπως επίσης και η χρονολογία αλλά όχι η ημερομηνία. Η κόρη της Natasha Douglas, είπε ότι ο λαχνός μπήκε στο πλυντήριο και τα νούμερα έχουν ξεθωριάσει, επίσης πρόσθεσε ότι η μητέρα της ήθελε να κρατήσει κρυφή την ιστορία αλλά το όνομά της έγινε γνωστό. Από τη στιγμή που συνειδητοποίησε τι έγινε έχασε την αναπνοή της και δεν έχει κοιμηθεί μέχρι σήμερα.
Η εταιρεία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και δίνει στους παίχτες περιθώριο 30 ημερών να καταθέσουν αίτημα για καταστροφή λαχνού και εκπρόσωπος της εταιρείας τόνισε ότι η «νικήτρια» θα πρέπει να επικοινωνήσει γραπτώς με την εταιρεία.