Latest News

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Στο πρώτο πλοίο που έφτασε στον Πειραιά γεννήθηκε το πρώτο παιδί του 2016!

Διπλό ποδαρικό έκανε με την είσοδο του νέου έτους στον Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο BLUE STAR DELOS, που εκτέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Θήρα, Νάξο...
και Πάρο. 
Ήταν το πρώτο πλοίο που εισήλθε στο λιμάνι του Πειραιά για το 2016, ενώ παράλληλα με την είσοδο του στο πρώτο λιμάνι της χώρας, γεννήθηκε μέσα σε αυτό και το πρώτο παιδί για φέτος! 
Η έγκυος επιβάτιδα που είχε επιβιβασθεί νωρίτερα στο λιμάνι της Πάρου, στις 00:01 με την βοήθεια του πληρώματος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.


Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με βεγγαλικά και κορναρίσματα, το πλοίο "Delos" κατέπλευσε στο λιμάνι αποβιβάζοντας 219 επιβάτες, 23 ΙΧ αυτοκίνητα, 4 φορτηγά και 2 δίκυκλα.

Στον πλοίαρχο του "Delos" και το πλήρωμά του έδωσαν ευχές ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος.



@ Αυτό το διπλό ποδαρικό δεν έχει ξανασυμβεί, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, στον Πειραιά και ελπίζουμε να φέρει γούρι κάτω στο στο λιμάνι...