Latest News

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κι όμως είναι το ίδιο άτομο μετά από δίαιτα 12 εβδομάδων (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ήταν παχύσαρκος από νεαρή ηλικία και στην εφηβεία ζύγιζε περισσότερο από 110 κιλά, όμως όταν έπαψε να βρίσκει ρούχα στο XXL αποφάσισε να αρχίσει δίαιτα και μέσα σε...
δώδεκα εβδομάδες έχασε περισσότερο από το ένα τρίτο του βάρους του αν και συνεχίζει να τρώει… πίτσα!
Αυτό που συνήθιζε να κάνει ο Duncan Ogilvie, ήταν να κάθεται στον καναπέ του, να παίζει ατελείωτες ώρες παιχνίδια και να τρώει μεγάλες ποσότητες έτοιμου φαγητού.
Ο 19χρονος που είχε ξεπεράσει τα 110 κιλά και συνειδητοποίησε ότι θέλει να κάνει κάτι για αυτό, όταν δεν τους έκαναν τα ρούχα extra- extra large.
Ο νεαρός, ξεκίνησε ένα εντατικό πρόγραμμα, περιορίζοντας στο ελάχιστο την πρόσληψη λίπους και αντικατέστησε τα έτοιμα φαγητά με διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και τώρα έχει πέσει στα 66 κιλά.
Όπως λέει είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής του και προσθέτει ότι «είναι δύσκολο να πιστέψω το πόσο junk food έτρωγα κάθε ημέρα και πόσο μίζερος ένιωθα όταν καθόμουν για ώρες στον καναπέ και έπαιζα παιχνίδια. Δεν είχα καταλάβει με τι γέμιζα το σώμα μου και πόσο λίγο άσκηση έκανα».
Ο Duncan έγινε μέλος ομάδας ράγκμπι, με προπονήσεις 5 ημέρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες δύο περνούσε ώρες στο γυμναστήριο. Άλλαξε την πορεία των σπουδών και επέλεξε να ασχοληθεί με τα σπορ και θέλει να αφιερώσει τη ζωή του στο ράγκμπι.
Μετά από ένα τραυματισμό, αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων, το οποίο όπως λέει ήταν πολύ σκληρό αλλά το αποτέλεσμά του εντυπωσιακό.
Το πρόγραμμα αυτό εκτός από γυμναστική του παρέχει και τα καθημερινά του γεύματα ώστε να μην χρειάζεται όπως λέει να ανησυχεί για τις ποσότητες λίπους που περιλαμβάνουν.
Τα αποτελέσματα είναι όντως εντυπωσιακά και ο Duncan τα μοιράζεται με μεγάλη χαρά στο διαδίκτυο. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, λέει ο ίδιος, είναι ότι ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει εάν βάλει στόχο και έχει κίνητρο.