Latest News

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η Πάμελα Άντερσον είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τέλος εποχής για τα θρυλικά γυμνά του Playboy με την σέξι Παμέλα Άντερσον. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ
Το διασημότερο ίσως κουνελάκι του αντρικού περιοδικού, που έχει ανακοινώσει πως πια δεν θα φιλοξενήσει ΝSFW εξώφυλλα και φωτογραφήσεις, ρίχνει την αυλαία στα γυμνά εντιτόριαλ και επιστρέφει για τελευταία φορά στο Playboy Mansion και στην αγκαλιά του Χιου Χέφνερ. Η 48χρονη Πάμελα Άντερσον φωτογραφήθηκε από τη διάσημη Ellen Von Unwerth ενώ τη συνέντευξη που συνοδεύει το 12σέλιδο γυμνό αφιέρωμα πήρε ο ηθοποιός James Franco.  
To shooting έγινε στην έπαυλη του Playboy και σε μια από τις εικόνες που σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα, η Πάμελα ποζάρει δίπλα στον Χέφνερ, φορώντας τη ρετρό στολή με την ουρά και τα αυτιά που έγινε σήμα κατατεθέν για τα κουνελάκια.
 Αυτή είναι η 15η φορά 
που η ηθοποιός φωτογραφίζεται για το περιοδικό στην ιστορία της έκδοσής του και αυτό είναι το 14ο εξώφυλλο. 
Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου και ήδη θεωρείται συλλεκτικό. Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Πάμελα στο Ε' αποκαλύπτει πως για τη φωτογράφηση πήρε την άδεια του γιου της ο οποίος δεν έδειξε καμία δυσαρέσκεια, αλλά αντιθέτως υπήρξε ενθαρρυντικός.
Οι πρώτες φωτογραφίες είναι περισσότερες καλλιτεχνικές παρά αποκαλυπτικές, αλλά όλες οι υπόλοιπες θα είναι ακριβώς αυτό που αρμόζει στο τέλος εποχής του Playboy και τη μούσα του.