Latest News

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Πέθανε ξαφνικά η τραγουδίστρια Μαρία Τζελέπη (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ+ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Θλίψη σκόρπισε ανήμερα των Χριστουγέννων ο ξαφνικός θάνατος της Μαρίας Τζελέπη, νεαρής τραγουδίστριας από...
την Ξάνθη.
Η νεαρή τραγουδίστρια έχασε την μάχη με τον θάνατο την Παρασκευή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, γνωστούς και φίλους, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook βομβαρδίστηκε από συλλυπητήρια μηνύματα.
Ποια ήταν η Μαρία Τζελέπη

Η Μαρία έφυγε σε ηλικία μόλις 33 ετών. Τους τελευταίους μήνες  έδωσε σκληρή μάχη με ανίατη ασθένεια.αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή αντιμετώπιζε με χαμόγελο και αισιοδοξία την περιπέτειά της, βγάζοντας μάλιστα απο τη πρώτη στιγμή στο facebook το πρόβλημά της...

Η Μαρία Τζελέπη το 1998 σε ηλικία 16 χρονών ξεκίνησε την καριέρα της σαν παραγωγός του ράδιο Life 921 fm και ηθοποιός της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής. Σε ηλικία 18 χρονών έκανε τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση παρουσιάζοντας εκπομπές και δελτία ειδήσεων απο το Xanthi channel, ενώ στο στέκι της Θρακικής Σκηνής έκανε και τα πρώτα καλλιτεχνικά της βήματα, τραγουδώντας στα θερινά Ολύμπια στις Γιορτές Π. Πόλης.

Παρουσίασε επίσης τα Καλλιστεία Θράκης στις ΧΑΝΤΡΕΣ και στο My club αλλά και τα ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ στα θερινά ΟΛΥΜΠΙΑ.

Εκεί ανακάλυψε το ταλέντο της ο Στράτος Βαρσάμης και την πήρε στις ΧΑΝΤΡΕΣ με αποτέλεσμα το τραγούδι να "κλέψει" κυριολεκτικά την καρδιά της και να κάνει μια σπουδαία επαγγελματική καριέρα, τραγουδώντας σε μεγάλα καλλιτεχνικά σχήματα με δημοφιλείς τραγουδιστές όπως ο Νίκος Κουρκούλης στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στη Ξάνθη, στις Σέρρες, στην Κομοτηνή και σε πολλές άλλες πόλεις.
Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Νοέμβριο του 2014 στη Ξάνθη τον μεγάλο έρωτα της ζωής της Τάσο Τηλαβερίδη, πρώην ποδοσφαιριστή του Ορφέα Ξάνθης κι ένα απο τα καλύτερα παιδιά.

Τον Γενάρη 2015 λόγω της κρίσης έφυγε με τον άνδρα της για την Γερμανία, προκειμένου να κάνουν ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.
Εντελώς τυχαία ωστόσο μετά απο κάποιες ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας τον Μάιο του 2015, διαπιστώθηκε το πρόβλημά της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει θεραπεία σε νοσοκομεία της Γερμανίας.
Τον τελευταίο καιρό ωστόσο η κατάστασή τους επιδεινώθηκε αφού δυστυχώς έκανε μεταστάσεις ενώ στο πλευρό της βρίσκονταν όλη η οικογένειά της.

Η ίδια αντιμετώπισε το πρόβλημά της με πρωτοφανή ηρωϊσμό, βγάζοντας μάλιστα φωτογραφίες της στο face book μέσα απο το Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν με έντονα ωστόσο τα σημεία κατάπτωσης και ταλαιπωρίας.

Την Πέμπτη η κατάστασή της χειροτέρεψε και τα ξημερώματα της Παρασκευής άφησε τελικά την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο.
Η σωρός της θα μεταφερθεί απο την Γερμανία στη Ξάνθη προκειμένου να ταφεί στο χωριό της, στο Άβατο Ξάνθης.