Latest News

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Αμυράς: «Αν ένας γκέι συνευρεθεί μαζί σου, θα κατηγορηθεί για κτηνοβασία…»


Πόλεμος «άναψε» στη Βουλή με αφορμή μια φράση του βουλευτή του Ποταμιού Γ. Αμυρά προς τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη, για την οποία μάλιστα προαναγγέλθηκαν....
και μηνύσεις:
Αν συνευρεθεί κάποιος με τον κ. Κατσίκη, τότε θα κατηγορηθεί για κτηνοβασία, ήταν η φράση του κ. Αμυρά που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλετυή των ΑΝΕΛ ο οποίος και χαρακτήρισε «πολιτικό αλήτη» τον βουλευτή του Ποταμιού και δήλωσε πως θα προβεί σε μήνυση.
«Οσο για τον Καμμένο και το εξαπτέρυγό του, τον Κατσίκη, έχουν ένα δίκιο! Αν ένας γκέι συνευρεθεί με τον Κατσίκη, ενδεχομένως ο γκέι να κατηγορηθεί για κτηνοβασία…» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού, ενώ συνέχισε, αφιερώνοντας το υπόλοιπο της ομιλίας του στον «μουλά Ομάρ Αμβρόσιο».
Στη συνέχεια ο Γ. Αμυράς πήρε και πάλι τον λόγο και τόνισε πως «το να σε αποκαλεί πολιτικό αλήτη ο ομοφοβικός Κατσίκης, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά»!
Να σημειωθεί πως ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης αναπτύσσοντας τις θέσεις του κόμματός του για το συζητούμενο νομοσχέδιο που επεκτείνει το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «Η ομοφυλία παραπέμπει σε μικρή ομάδα σεξουαλικά παρεκτρεπομένων».