Latest News

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ομοφυλόφιλοι στέλνουν... περιττώματα στον Αμβρόσιο και απαντούν με φιλιά έξω από την Μητρόπολη


Απίστευτη απάντηση στον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, ετοιμάζουν άτομα της...
ΛΟΑΤ κοινότητας, με αφορμή την παρότρυνση του μητροπολίτη προς τους πιστούς να «φτύνουν» τους ομοφυλόφιλους.
Πρόκειται για την ομάδα ακτιβιστών Queerborg, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα), η οποία καλεί σε συγκέντρωση κατά των ομοφοβικών δηλώσεων του Αμβρόσιου έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι προκειμένου ομοφυλόφιλοι να φιληθούν μπροστά στον μητροπολιτικό ναό σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
«Υποστηρίζουμε την Αγάπη. Αμβροσία. ΟΧΙ στον Αμβρόσιο. ΝΑΙ στην Αγάπη. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Αποτάσσουμε το στίγμα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Καταδικάζουμε το μίσος. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Διεκδικούμε την ισότητα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Φωνάζουμε ΑΓΑΠΗ. Φιλιά, αγκαλιές και χέρια κολλητά», αναφέρουν οι διοργανωτές.
Παράλληλα τα μέλη του Queerborg καλούν στην αποστολή... περιττωμάτων στον μητροπολίτη Αμβρόσιο, μέσω τις σελίδας shitexpress.com – μιας σελίδας που δίνει τη δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί, να πληρώσει και να στείλει -διατηρώντας την ανωνυμία του- περιττώματα ζώων σε κάποιον ή κάποια που αντιπαθεί.