Latest News

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Πως βρέθηκε στο κρεβάτι με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ η Σίντι Κρόφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Σίντι Κρόφορντ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Κόναν Ο’Μπράιαν και αποκάλυψε μια αστεία ιστορία για τον Τζόρτζ Κλούνεϊ και πως παραλίγο να περάσουν τη νύχτα στο ίδιο κρεβάτι. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είναι γνωστή η φιλία που συνδέει το γνωστό ηθοποιό με το μοντέλο καθώς και τον σύζυγο της, τον Ράντι Γκέρμπερ. Χρόνια πριν, προτού ο ηθοποιός παντρευτεί την Αμάλ Αλαμουντίν, οι δύο άνδρες είχαν βγει το βράδυ με την Κρόφορντ να επιλέγει να μην τους ακολουθήσει.
Ο σύζυγος της συνήθιζε να κοιμάται στον ξενώνα όταν γύρναγε από εξόδους μόνος του για να μην την ξυπνάει οπότε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Κροφορντ πήγε να ελέγξει αν επέστρεψε και αν είναι καλά.
Χαρακτηριστικά περιγράφει πως «Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα στον ξενώνα για να δω αν είναι καλά. Τον είδα να κοιμάται μπρούμυτα, χωρίς να έχει βγάλει τα παπούτσια του και αποφάσισα να το κάνω εγώ, λέγοντας του γλυκόλογα». Στη συνέχεια άνοιξε τα φώτα και σοκαρίστηκε βλέποντας τον Κλούνεϊ και όχι το σύζυγο της στο κρεβάτι. «Δεν ξέρω ποιος σοκαρίστηκε περισσότερο, εγώ ή εκείνος! “Θεε μου”, είπε αυτός, “Θεέ μου” είπα κι εγώ και βγήκα αμέσως έξω! Βρήκα τον Ράντι στο δωμάτιο της κόρης μας και τον ξύπνησα».