Latest News

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Μώραλης βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Ποιοι έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ήταν σχεδόν* όλοι εκεί σε μια ξεχωριστή βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και τους...
ανθρώπους της.
Την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη βράβευσε, πριν από λίγο, ο Δήμος Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. 
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού. Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής".


Η εκδήλωση ξεκίνησε γύρω στις 7.00 το απόγευμα και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας παραβρέθηκε μαζί με την οικογένειά του, ενώ εθεάθη να κουβεντιάζει για λίγη ώρα με τον Μάρκο Σίλβα, αλλά και τον Γιάννη Βρέντζο.Από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, το «παρών» έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγε, Παϊτίμ Κασάμι, Ρομπέρτο, Νταβίντ Φουστέρ, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Λούκα Μιλιβόιγεβιτς, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, Κυριάκος Δουρέκας.
Στην εκδήλωση παρέστη και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ εκεί ήταν και οι Σάββας Θεοδωρίδης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Μιχάλης Κουντούρης, Πέτρος Κόκκαλης, Θοδωρής Γιαννίκος, Γιώργος Παύλου, Βασίλης Βασιλειάδης.
Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός υπήρχε αντιπροσωπεία από τους Γιάννη Σφαιρόπουλο, Μίλαν Τόμιτς, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Γιάννη Αθηναίου και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Χρήστο Μπαφέ.
Το «παρών» έδωσαν παίκτες της ομάδας Νέων, αλλά και εκπρόσωποι από το βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και το πόλο Ανδρών και Γυναικών. 
Προσωπικότητες του Αθλητισμού ήταν εκεί για να γιορτάσουν τη σημερινή μέρα, όπου ο Δήμος Πειραιά βράβευσε τον Ολυμπιακό για τα 90 χρόνια ιστορίας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στον σύλλογο, στον αθλητισμό, στην πόλη του Πειραιά.
Οι βραβεύσεις 
Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, βραβείο πήραν και οι: Αργύρης Καμπούρης από τον Σταύρο Ελληνιάδη, οι Ηλίας Υφαντής, Γιάννης Γκαϊτατζής, Κώστας Πολυχρονίου από τον Αντώνη Νικοπολιδη, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης από τον Πέτρο Κόκκαλη, ο Μπάμπης Μουτσάτσος (παλαίμαχος πόλο Ολυμπιακού και Εθνικής) από τον Νίκο Αγγελόπουλο (Γενικός Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά), Έλλη Ρουσάκη (κολυμβήτρια τη δεκαετία του '80) από τον Νίκο Γέμελο (προπονητής κολύμβησης), Τάκης Βεντίκος (επανίδρυσε το τμήμα κλασικού αθλητισμού του Ολυμπιακού το 1953 και παραμένει στον Ολυμπιακό) από τον Γιώργο Δαβάκη (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού από τη Δημοτική σύμβουλο Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Σωκράτης Κόκκαλης από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και η κόρη του Σταύρου Νταϊφά για τον αείμνηστο πατέρα της από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
*"Παρών" ήταν όσοι είχαν προσκλήσεις για την εκδήλωση που δεν ήταν ανοικτή για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το "Reportaz Net" δεν ήταν εκεί, αλλά δεν πειράζει καλή καρδιά και χρόνια πολλά σ' όλους!!!