Latest News

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η διάσημη ηθοποιός Σούζαν Σάραντον στη Λέσβο

H διάσημη ηθοποιός Σούζαν Σάραντον βρέθηκε την Πέμπτη στη Λέσβο και συγκεκριμένα στη...
Σκάλα Συκαμιάς.
Η άφιξη της Σούζαν Σάραντον στο νησί, στο επίκεντρο του προσφυγικού δράματος, δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η ηθοποιός είναι γνωστή για την κοινωνική και πολιτική δράση και την υποστήριξή της σε προοδευτικούς και αριστερούς πολιτικούς σκοπούς.
Το 1995 ήταν μία από τους πολλούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους του Χόλιγουντ που έδωσαν συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ "The Celluloid Το 1999 έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF. Κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2000, υποστήριξε τον Ράλφ Νάντερ για Πρόεδρο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκλογικής καμπάνια το 2004, απέσυρε την υποστήριξη της από τον Νάντερ, και ήταν ένα από τα πολλά μέλη της εκστρατείας του το 2000 που ζήτησαν από τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν για τον δημοκρατικό υποψήφιο Τζον Κέρρυ.
Η Σαράντον ήταν η οικοδέσποινα σε ένα μέρος της συναυλίας Live 8 στο Εδιμβούργο το 2005. Επίσης εμφανίστηκε το 2006 στη διαδήλωση της Ημέρας της Μητέρας και τον Ιανουάριο του 2007 εμφανίστηκε μαζί με τον Τιμ Ρόμπινς και τηνΤζέιν Φόντα στην αντιπολεμική συγκέντρωση στη Ουάσιγκτον που υποστήριζε την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ.