Latest News

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Σκηνές - σοκ στο λιμάνι του Πειραιά: Πρόσφυγας με κινητικά προβλήματα αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε κατάσταση- αμόκ ένας απελπισμένος πρόσφυγας από την Συρία αποπειράθηκε να δώσει τέλος στην ζωή, πέφτοντας στις ρόδες διερχόμενων αυτοκίνητων στο λιμάνι του Πειραιά. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Σκηνές -σοκ εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, απέναντι από τον σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά. Σε απόγνωση ένας Σύρος πρόσφυγας που είχε φθάσει με πλοίο από τα νησιά του Αιγαίου. 
Σύμφωνα αποκλειστικές πληροφορίες και εικόνες του Reportaz Net, o πρόσφυγας που αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο πούλμαν για τα σύνορα. Βγήκε στον παραλιακό δρόμο και αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις ρόδες διερχόμενου ΙΧ αυτοκινήτου. Την τελευταία στιγμή ένας συγγενής τους και ένας συμπατριώτης του πρόλαβαν και να σταματήσουν τα αυτοκίνητα και προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από την άσφαλτο.  Εκείνος όμως αντιστάθηκε και αναγκάστηκαν να τον πάρουν... σηκωτό από το δρόμο. 
Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε περιπολικό. Οι δύο αστυνομικοί τον οδήγησαν στο πούλμαν με προορισμό τα σύνορα...