Latest News

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου φιλάθλου Εθνικού Κώστα Κατσούλη: Ο γιος μου δολοφονήθηκε

Συγκίνηση προκάλεσε η κατάθεση του πατέρα του άτυχου φιλάθλου Κώστα Κατσούλη στην ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του...
θανάτου του.
Εντάσεις, διαξιφισμοί και στιγμές συγκίνησης χαρακτήρισαν την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση του θανάτου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη  μετά από επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, τον Σεπτέμβριο του 2014.
Στο εδώλιο του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου κάθισαν συνολικά 6 άτομα για συμπλοκή ενώ τα πέντε κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη.Τα μέτρα ασφαλείας στην αίθουσα αλλά και περιμετρικά του κτιρίου ήταν δρακόντεια καθόλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας απο την οποία δεν έλειψαν οι αντιμαχίες μεταξύ των δικηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Συγκίνηση προκάλεσε η κατάθεση του πατέρα του άτυχου φιλάθλου που δήλωσε περήφανος για το παιδί του. Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Κώστας δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας καθώς ήταν αθλητής και πρόσεχε την φυσική του κατάσταση.
 Ο ίδιος τόνισε το δικαστήριο ότι θεωρεί ότι ο θάνατος του γιου του ήτα δολοφονία και οτι τον έβαλαν στο μάτι γιατί ο ίδιος βγήκε μπροστά για να προστατεύσει τους πιο αδύναμους με αποτέλεσμα να βγάλουν πάνω του όλο τον θυμό και την μανία τους.Ο πατέρας του άτυχου Κατσούλη σημείωσε ότι δεν υπάρχει συμπλοκή παρά μόνο επίθεση προς το γιο του. " Κώστας ουδέποτε χτυπησε κανέναν, προσπαθούσε να αμυνθεί" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εξίσου συγκινητική ήταν και η κατάθεση της μητέρας του άτυχου φιλάθλου που με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το παιδί της αλλά και για την μοιραία στιγμή του θανάτου του.Παράλληλα, εξετάστηκε και ένας μάρτυρας από την Αλικαρνασσό ωστόσο οι ισχυρισμοί του εξόργισαν την πολιτική αγωγή με τους δικηγόρους να σημειώνουν ότι ο μάρτυρα είχε αλλάξει απροκάλυπτα όλα όσα είχε δηλώσει προανακριτικά.
Η δίκη διακόπηκε για τη Δευτέρα