Latest News

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Τι τραβάει πανέμορφο μοντέλο από τον φίλο της (BINTEO+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την πετάει με τα ρούχα σε μια λίμνη, την σπρώχνει και πέφτει επάνω σε περαστικούς, σπάει αυγά επάνω στο κεφάλι της, και όλα αυτά τα καταγράφει...
στην κάμερα.

Με την πρώτη ματιά το βίντεο που θα δείτε προκαλεί άφθονο γέλιο. Όμως έχει ανάψει φωτιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κάποιοι λένε ότι ο πρωταγωνιστής το παρατραβάει και πως οι πλάκες που κάνει στην πανέμορφη κοπέλα του, ξεπερνούν τα όρια και κάποιοι άλλοι λένε πως είναι εκπληκτικός και πως μακάρι να είχαν και εκείνοι την ίδια σχέση με την κοπέλα τους.
Ο Αυστραλιανός κωμικός Σάμι και η συμβία του, το μοντέλο Ρέα Γιανγκ, καταγράφουν τις καθημερινές τους στιγμές και στη συνέχεια ανεβάζουν τα βίντεο τους στο ίντερνετ. Όμως συχνά πυκνά ο Σάμι έχει όρεξη για πλακίτσες και τότε είναι που κάνει το βίο αβίωτο στη Ρέα.
Η πανέμορφη κοπέλα εκεί που δεν το περιμένει, και αφού έχει βγει από το μπάνιο και ετοιμάζεται για έξοδο, «τρώει» ένα ωμό αυγό στο κούτελο και γίνεται χάλια.
Ή άλλοτε πάλι το ζευγάρι περπατάει σε κάποιον δρόμο και εκεί που μιλάνε και η Ρέα έχει ξεχαστεί, ο Σάμι την σπρώχνει και πέφτει με ορμή σε διερχόμενους περαστικούς. Δεν ξέρει τι να τους πει και απλά ψιθυρίζει «συγνώμη» και με κόκκινα μάγουλα εξαφανίζεται.