Latest News

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΚΟ! Θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα στο Κερατσίνι: Αχ αγόρι μου γλυκό, είσαι κι όμορφο...!(BINTEO)

Επική υποδοχή από φανατική θαυμάστρια είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη  στο Κερατσίνι ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε μια φανατική θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα, η οποία την ώρα ακόμη που ο πρωθυπουργός μιλούσε στους δημοσιογράφους, ακουγόταν να λέει "Αχ αγόρι μου γλυκό, είσαι κι όμορφος, στάσου από εκεί να τον δώ"!

Τότε ο Αλέξης Τσίπρας κατευθύνθηκε προς το μέρος της και δεν της χάλασε το χατίρι να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει, με την ίδια να του λέει "αχ αγόρι μου γλυκό"!
Κατά τα λοιπά, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Κερατσίνι προκειμένου να ενημερωθεί για τις επιλογές και τις δυνατότητες αξιοποίησης του χώρου λιπασμάτων.Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης και ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιώς, όπως η Νίνα Κασιμάτη, η Εύη Καρακώστα καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα σχέδια της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον δήμαρχο Κερατσινίου Χρήστο Βρεττάκο και τώρα επισκέπτεται το χώρο των λιπασμάτων.
«Τηρούμε τις υποσχέσεις μας στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά, δίνουμε ανάσα πνοής και θαλάσσιο μέτωπο», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το το πρωί στο δημαρχείο Κερατσινίου, με αντικείμενο τους τρόπους αξιοποίησης του χώρου λιπασμάτων που βρίσκεται στην περιοχή.