Latest News

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου για τους άστεγους ή για τον "κουμπαρά" της ΚΟΔΕΠ του Δήμου Πειραιά;

Την στιγμή που η ΚΟΔΕΠ δεν έχει καταφέρει ακόμα να δώσει τα χρήματα από το περσινό Bazaar βιβλίου στους άστεγους, ο Δήμος Πειραιά καλεί ξανά φέτος τον κόσμο να πάει ν' αγοράσει βιβλία για...
τους άπορους!
Αυτό μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά είναι ένα ακόμη παράδοξο που συμβαίνει στον Πειραιά.
Πέρυσι, η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη διοργάνωσε για πρώτη φορά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου  σε συνεργασία με ΒΗΜΑ fm στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η διοργάνωση είχε σχετική επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκε ένα ποσό περί τις 150.000 ευρώ για τους άπορους και άστεγους της πόλης. (ΕΔΩ)
Ωστόσο τα χρήματα αυτά δεν δόθηκα ποτέ στους άστεγους και παρέμειναν στον κουμπαρά της ΚΟΔΕΠ.  Μέχρι στιγμής,, όπως έχει γίνει γνωστό,  από τα συνολικά περίπου 150.000 ευρώ έχουν δοθεί μόλις  2.627,25 ευρώ για γεύματα σε άπορους και άστεγους, το περασμένο Πάσχα.(ΕΔΩ)
Τώρα ένα χρόνο μετά ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει ξανά το το Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου  σε συνεργασία με ΒΗΜΑ fm για τους άπορους και άστεγους που ακόμα δεν έχουν πάρει τα χρήματα από το περσινό!
Μέχρι τώρα ουδείς από την ΚΟΔΕΠ και το Δήμο Πειραιά έχει δώσει μια πειστική απάντηση γιατί δεν δόθηκαν τα χρήματα στους άστεγους και άπορους της πόλης...
@ Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου είναι για τους άστεγους του Πειραιά ή για τον "κουμπαρά" της ΚΟΔΕΠ;