Latest News

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Κτηνωδία: 8 αστυνομικοί εκτελούν εν ψυχρώ μαύρο άνδρα σε πεζοδρόμιο (Video – Σκληρές εικόνες

Εκτέλεση που παραπέμπει στη θηριωδία των Ναζί και σε εκτελεστικά αποσπάσματα του προηγούμενου αιώνα σημειώθηκε σε δρόμο του Σαν Φρανσίσκο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένας μαύρος άνδρας δέχθηκε τα πυρά τουλάχιστον 8 αστυνομικών οι οποίοι τον είχαν περικυκλώσει. Ο μαύρος άνδρας σύμφωνα με την αστυνομία κρατούσε ένα μαχαίρι και ήταν ύποπτος για ένα επεισόδιο με μαχαίρωμα σε διπλανό δρόμο.
Το video που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει ένα μαύρο άνδρα να είναι περικυκλωμένος από τουλάχιστον 8 αστυνομικούς, οι οποίοι αρχίζουν να πυροβολούν μαζικά τον ανίκανο να τους απειλήσει άνδρα.

Η ασύλληπτη βιαιότητα των αστυνομικών τρομοκράτησε και σόκαρε  τους ανθρώπους που βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό καθώς στο video ακούγονται οι κραυγές τους μετά την ομοβροντία πυρών από τους αστυνομικούς. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι πρόκειται για εκτέλεση και εξέφρασαν την αγανάκτησή του για το περιστατικό, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά δολοφονιών μαύρων από αστυνομικούς που τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει μεγάλες κινητοποιήσεις σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ.