Latest News

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Λεβέντης: Όποιος ψηφίσει, φεύγει! Από τα 600 ευρώ της γριάς, κόβει τα 200;


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται να ψηφίσει το ασφαλιστικό, γιατί όποιος ψηφίσει φεύγει από...
τη Βουλή.
Μιλώντας για τον προϋπολογισμό, το ασφαλιστικό και τις προτάσεις  του μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑ FM
Σε ότι αφορά την στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού απέναντι στα φλέγοντα ζητήματα του προϋπολογισμού και του ασφαλιστικού, ο κ. Λεβέντης δήλωσε «Ο Θεοδωράκης θα ψηφίσει και η Φώφη, πιστεύω. Δηλαδή, όχι όλοι, θα τους φύγουν βουλευτές. Θα βάλουν 2-3 του Θεοδωράκη υπολογίζω, δεν θέλω να πω ονόματα αν και ξέρω, και από τη Φώφη πιστεύω έναν-δύο, ανάλογα το πόσοι θα φύγουν, αλλά πάλι θα είναι οριακό».
Εν συνεχεία ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στο ζήτημα του ασφαλιστικού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «συνεχίζει ο δικαστικός και παίρνει τρία χιλιάρικα. Κόβει το λαιμό του, άμα θέλετε να σας πω τι κόβει. Δηλαδή, παίρνει από τα 600 ευρώ της γριάς και κόβει τα 200;»
Από το στόχαστρο του κ. Λεβέντη δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας πως η δεξιά παράταξη δεν έχει αυτή την στιγμή αρχηγό. «Δεν έχει αρχηγό η Νέα Δημοκρατία και όποιος πει ότι θα κάνουμε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα βάλουμε πλάτη, αμέσως θα χάσει θέση στην κούρσα, αν είναι ένας από τους τέσσερις..»
Τέλος έθιξε για ακόμη μια φορά την ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης , αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν είχε προτείνει την εν λόγω ιδέα και στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Αντώνη Σαμαρά αντίστοιχα, ωστόσο η ιδέα του αυτή φαίνεται πως δεν ήταν αρεστή στους προαναερθέντες.