Latest News

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ στην ΕΡΤ3! Βρέθηκαν κρυφές κάμερες του παιδόφιλου στις γυναικείες τουαλέτες

Σοκ έχει προκαλέσει στους εργαζομένους στην ΕΡΤ3 η είδηση ότι ο 56χρονος παιδόφιλος, εργάτης γενικών καθηκόντων είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του κτιρίου που στεγάζεται...
ο σταθμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασφάλεια, μετά την ανάκριση του 56χρονου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο παιδόφιλος κατέγραφε τις ιδιωτικές στιγμές των υπαλλήλων του σταθμού, έχοντας τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στο κτίριο της ΕΡΤ3, ανακάλυψε τοποθετημένες στις γυναικείες τουαλέτες μικροκάμερες, οι οποίες δεν είχαν γίνει αντιληπτές από τους εργαζόμενους.

Παράλληλα, ο ίδιος φέρεται να είχε παρενοχλήσει γυναίκες δημοσιογράφους στην ΕΡΤ3 στο παρελθόν. Οι ίδιες, δεν είχαν προβεί σε κάποια καταγγελία, προς αποφυγή δημιουργίας προβλήματος στο σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από την απολογία του στη β' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για βιασμό 9χρονης και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Ο ίδιος, στην απολογία του, αρνήθηκε την πράξη του βιασμού, ενώ αποδέχθηκε τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται, δηλαδή αυτές της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 13 ετών, της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.
protothema.gr

Απέδωσε, δε, τις πράξεις του στον αλκοολισμό και σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες επικροτούνταν από τον πατέρα του θύματος, παραπέμποντας σε σχετικό βίντεο που ενσωματώθηκε στη δικογραφία.