Latest News

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Προβοκατόρικη ανασκόπηση του 2015 μέσα από 10 GIFακια αριστουργήματα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Ελλάδα δεν είναι καλτ, αλλά το καλτ είναι Ελλάδα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Έλληνας περνάει ένα ολόκληρο καλοκαίρι κολλημένος σε μια τηλεόραση, βλέποντας...
"Βουλή των Ελλήνων".
Δηλαδή τι θα πούμε στα παιδιά μας σε 20 χρόνια; Ότι το '15 βλέπαμε την τούμπα του Τάκη Τσουκαλά και το ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου;
Επειδή όμως έχει γίνει της μοδός με τα GΙFs, εμείς κόψαμε τις 10 καλύτερες στιγμές της χρονιάς που μας αποχαιρετά και τις πασάρουμε, όπως θα έκανε ένας τίμιος πλέι μέικερ.
10. Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Σπανούλη
Όταν ο κύριος Bασίλης εισέβαλλε στο ΣΠΙΤΙ, στο ΣΠΙ-ΤΑ-ΚΙ του Δημήτρη και τόλμησε να κουνήσει αυτιά, το μόνο σίγουρο ήταν ότι ο μεγαλομέτοχος των πρασίνων, δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι. Κάλεσμα στον κύριο Τσίπρα και απέλαση του Βασίλη Σπανούλη. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
9. Βαρουφάκης Vs Ντάισελμπλουμ
Η κόντρα αυτή μας θυμίζει Τσάκα-Πρόδρομο, τότε που όλοι στηρίζαμε Πρόδρομο, αλλά στο τέλος κέρδισε η καραφλότητα. Η στιγμή που ο Βαρουφάκης σηκώθηκε και την είπε στον Ολλανδό εταίρο, όλοι χειροκροτήσαμε και αποθεώσαμε τον Γιάννη μείον ένα "ν". Τον Γιάνη της heart μας.
8. Η πιο ωραία στην Ελλάδα - Tίκα τάκα τίκα τακ
Ίσως να του ανήκει και η πρωτιά, έπειτα από τα 21 εκατ. views που έκανε στο γιουτούμπι. Και ναι, η πιο ωραία στην Ελλάδα βρωμάει τυρίλα (όπως είχε σχολιάσει και ο επικός Jeremy).
7. Τάκης Τσουκαλάς - Η πτώση της 10ετίας
Η αγαπημένη μας καλτ φιγούρα από τον Πειραιά, έδωσε ρέστα και φέτος, έπειτα από την πτώση από την καρέκλα του που είχε εν ώρα εκπομπής. Εσύ πόσα replay είδες το συγκεκριμένο βίντεο άραγε;
6. Τι είπατεεεεεε;
Όταν η Κωνσταντοπούλου
 βρέθηκε στα γραφεία του ΣΚΑΪ για το δημοψήφισμα, μια ιστορία μίσους με την Κοσιώνη μόλις είχε αρχίσει. Η Ζωίτσα κοίταξε την Σία, γούρλωσε τα μάτια και... "Τι είπατε;"
5. Πάνος + Αλέξης= L.F.F.E 
Η αγάπη δεν έχει φραγμούς και σύνορα. Μας το απέδειξε περίτρανα ο αριστερός Αλέξης και ο δεξιός Πάνος. Αγαπήθηκαν, έβαλαν στην άκρη θρησκεία και ιδεολογίες και ιδού η τερατογένεση το αποτέλεσμα.
4. Απόστολος Γκλέτσος - Ο Κυρ Θάνος πέθανε 
Η δημαρχάρα, που έχει συμπάθειες σε όλη την επικράτεια, αλλά  φέτος τα έκανε όλα ταναπού για μια στροφή από το ζεϊμπέκικο. Ξύπνησε μνήμες από τους "Ψίθυρους Καρδιάς" και το αποτέλεσμα ήταν τα πλακάκια να ραγίσουν.
3. #adonis_for_president
Ο πιο τίμιος ηγέτης που έχει να επιδείξει αυτή η χώρα, άργησε να μαζέψει υπογραφές για την υποψηφιότητα του στην προεδρία της ΝΔ κι ευθύς έκανε κατοστάρι. Ο Άδωνις ζει στα άκρα το δικό του YOLO.
2. 4.000+ γυναίκες
Όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας αποφάσισε να πει τον αληθινό αριθμό γυναικών που έχει πάει, όλα τα κοράκια της δημοσιογραφίας πέσαμε πάνω να τον κατασπαράξουμε. Ζήλεια και φθόνος για τον άντρα που κάνει σεξ από τα 10 του wink
1. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ, Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ!
Την εποχή που μεσουρανούσαν οι εκλογές, ο Καμμένος αποφάσισε να διαβάσει δημοσίως άρθρο του Κώστα Μανιάτη. Οι τρολ εκθέσεις των παιδιών ακούστηκαν στο debate κι έτσι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφαγε την τρολιά αμάσητη. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ σας είναι από τη Θήβα.
Άντε καλές γιορτές και προσοχή στα Social Media angel
provocateur.gr