Latest News

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Σοκ από τη δολοφονία μοντέλου- Τη «γάζωσαν» με 100 σφαίρες (ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την εν ψυχρώ δολοφονία της Helen Lopez Roblero, βασίλισσας ομορφιάς της Γουατεμάλας είδε το φως της δημοσιότητας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η καλλονή εκλιπαρούσε για βοήθεια λίγο πριν να ξεψυχήσει μέσα στο αυτοκίνητο που δέχτηκε βροχή από σφαίρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Lopez δέχθηκε περισσότερες από 100 σφαίρες και η αστυνομία κάνει λόγο για οργανωμένο χτύπημα. Εκτός από την Lopez στο αυτοκίνητο επέβαιναν και δύο φίλοι της, η Alicia Carias και ο Edwin Esturban οι οποίοι πέθαναν και αυτοί, ενώ γλίτωσε ο Jose Lopez Castanon.


Οι αρχές δέχονται έντονες επικρίσεις για την αποτυχία τους να σπεύσουν στο σημείο για βοήθεια μετά από τηλεφώνημα της ίδιας ενώ πάλευε για τη ζωή της. Το υπουργείο έχει ξεκινήσει έρευνες για τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και κατηγορούνται πως δεν τη βοήθησαν.

Στο σκληρό βίντεο που καταγράφει τις στιγμές μετά την αιματηρή επίθεση της 17ης Δεκεμβρίου φαίνεται η Helen Lopez Roblero να ζητά βοήθεια πριν ξεψυχήσει. Ακούγεται να φωνάζει για βοήθεια αρκετές φορές πριν πεθάνει. Στο βίντεο φαίνονται και οι δύο φίλοι της που κάθονται μπροστά να φοράνε τη ζώνη ασφαλείας και να είναι μέσα στα αίματα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες