Latest News

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Σοκάρει η Stoya: «Με βίασε ο James Deen» - Κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με δύο αναρτήσεις στο twitter η γνωστή πορνοστάρ Stoya κατηγορεί τον πρώην σύντροφο της, επίσης πορνοστάρ, James Deen ότι...
τη βίασε! 
Ο νεαρός ηθοποιός, κατά κόσμον Bryan Sevilla, καταγγέλλει από τη μεριά του τους ισχυρισμούς ως ψευδείς και δυσφημιστικούς.
H Stoya κατήγγειλε το περιστατικό γράφοντας συγκεκριμένα:
«Αυτό που συνδέεσαι για λίγο στο Ίντερνετ και βλέπεις ανθρώπους να ειδωλοποιούν τον άνθρωπο που σε βίασε ως φεμινιστή. Αυτό το πράγμα είναι απαίσιο
Ο James Deen με κράτησε κάτω και με γ...σε, ενώ εγώ έλεγα όχι, σταμάτα, χρησιμοποιούσα την ασφαλή μας λέξη, Δεν μπορώ πλέον να γνέφω συγκαταβατικά και να γελάω όταν οι άνθρωποι αναφέρουν το όνομά του».
That thing where you log in to the internet for a second and see people idolizing the guy who raped you as a feminist. That thing sucks.


Η Stoya έβγαινε με τον James Deen από το 2011 μέχρι και το 2014 ενώ δεν είχαν γίνει ποτέ γνωστοί οι λόγοι που το ζευγάρι χώρισε.
Κι άλλη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση
Λίγο μετά την καταγγελία της Stoya, η πρώην πορνοστάρ Tori Lux περιέγραψε κι εκείνη σε άρθρο της στο Daily Beast τα όσα της έκανε ο 29χρονος στο πλατό το 2011. "Ο James Deen μου επιτέθηκε ανηλεώς και με υποβάθμισε, αφήνοντάς μου ψυχικές πληγές που χρειάστηκαν χρόνια να επουλωθούν.
Ενώ ο James δεν είχε σκηνές μαζί μου εκείνη την ημέρα, ήταν παρών στο σετ και αμέσως μόλις τελείωσε το γύρισμα άρχισε να μου επιτέθεται. Δεν είχα προλάβει να φορέσω το φόρεμά μου όταν με ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό του με ρώτησε "Tori Lux, θα ήθελες να μυρίσεις τους όρχεις μου;". Είπα όχι αδιάφορα. "Θα το επαναλάβω. Tori Lux, θα ήθελες να μυρίσεις τους όρχεις μου;" με ρώτησε πιο επιθετικά.
Απάντησα πάλι όχι για να βάλω τα όριά μου. Αγνόησε ό,τι είπα, με άρπαξε από τον λαιμό, με έριξε πάνω σε ένα στρώμα στο πάτωμα. Αφού με χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι, όταν πήγα να ξεφύγω με άρπαξε από τα μαλλιά και έσπρωξε το πρόσωπό μου αρκετές φορές στα γεννητικά του όργανα πριν με ρίξει ξανά στο πάτωμα. Είχα μείνει έκπληκτη και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ένιωσα να πιέζομαι να διατηρήσω μια επαγγελματική συμπεριφορά, καθώς βρισκόμουν σε μια μεγάλη εταιρεία βιομηχανίας πορνό, με άλλους ανθρώπους να βλέπουν και να μην παρεμβαίνουν".
Στο πλευρό της Stoya κι άλλη πρώην του Deen
Μετά τις κατηγορίες εναντίον του, η ιστοσελίδα "The Frisky" ανακοίνωσε πως αφαιρεί τη στήλη συμβουλών του James Deen. Δεν έχει γίνει σαφές πότε ο James Deen βίασε τη Stoya, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που της εξέφρασαν τη στήριξή τους. Ανάμεσά τους και μια ακόμα πρώην φίλη του νεαρού πορνοστάρ, η Joanna Angel. "Έχεις τη στήριξή μου Stoya. Είμαι εδώ για εσένα" ήταν το μήνυμα που της έστειλε. 
Στη συνέχεια έγραψε: "Είναι νεκρός μέσα του και νεκρός για μένα. Είναι κυριολεκτικά ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Μόνο αυτά θα πω προς το παρόν. Αλληλεγγύη στη Stoya". Ακολουθήστε