Latest News

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ποιος είναι ο χρηματοδότης του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM»

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία με δημοσιεύματα- και όχι μόνο-για το ποιος είναι ο χρηματοδότης του ραδιοφωνικού σταθμού «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM», που έχει έδρα στον Πειραιά. Η απάντηση είναι...
πολύ απλή!
Ο ίδιος ο Γιάννης Κουρτάκης απαντά με κείμενο του, σημειώντας τα εξής:
"Ο Ιωάννης Κουρτάκης, ενεργών ατομικά και ως διαχειριστής της ιδιοκτήτριας εταιρείας του σταθμού «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM», σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», της 3ης/11/2015, του γνωστού εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, και το αντίστοιχο της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», της 2ας/11/2015, του επίσης γνωστού εκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη, ενημερώνω για τα ακόλουθα:
Η εταιρεία μας συνήψε την από 4η/02/2014 σύμβαση δανείου με την Εθνική Τράπεζα, ποσού 960.000 ευρώ, με διάρκεια αποπληρωμής πέντε (5) έτη. Για το δάνειο αυτό παρασχέθηκαν εγγυήσεις πολλαπλάσιας αξίας του πιστωθέντος κεφαλαίου, που το εξασφαλίζουν απολύτως, και εξυπηρετείται κανονικά σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτού. Μάλιστα, προς περαιτέρω εξασφάλιση της Εθνικής Τράπεζας, εκχωρήθηκαν οι απαιτήσεις από το πρακτορείο διανομής «Αργος Α.Ε.» για την πώληση της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».
Ηδη, δε, με την από 2ας/11/2015 απάντηση του αρμόδιου καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, γίνεται γνωστό ότι το δάνειο είναι απολύτως ενήμερο και το σημερινό υπόλοιπο ανέρχεται στο ύψος των 388.792,17 ευρώ, το οποίο συνεχίζει να εξυπηρετείται κανονικά. Ηδη δηλαδή έχουν αποπληρωθεί σχεδόν τα 2/3 του δανείου και μάλιστα σε διάστημα μικρότερο των 2 ετών. 
Είναι, τέλος, απολύτως ψευδές ότι το εν λόγω  δάνειο δήθεν αποπληρώνεται συμψηφιστικά μέσω διαφημιστικών καταχωρίσεων της Εθνικής Τράπεζας, καθώς η εταιρεία μας καταβάλλει κανονικά, και μάλιστα προκαταβολικά, όλες τις μηνιαίες χρεολυτικές δόσεις, γεγονός που προκύπτει ξεκάθαρα από τη σχετική σύμβαση.
Είναι προφανές ότι οι ανώνυμοι και επώνυμοι συκοφάντες του ομίλου ΜΜΕ των «Παραπολιτικών» σύντομα θα λογοδοτήσουν ενώπιον του φυσικού τους δικαστή.
Για όσα ψευδή και συκοφαντικά αναγράφονται στα ανωτέρω δημοσιεύματα και θίγουν τη φήμη της εταιρείας μου και την τιμή και την υπόληψή μου, έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.
ΥΓ: Μακάρι τον έντιμο και καθαρό αγώνα που δίνουμε καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου «Παραπολιτικά» να τον έδιναν σε κάθε δράση και συναλλαγή τους και οι επικριτές μας. Εκείνο που προέχει για μας είναι, στη δυσκολότερη περίοδο για τον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, να συνεχίσουμε τη δυναμική ανάπτυξη, έχοντας ως σύμμαχο τις ξεκάθαρες σχέσεις με τους εργαζομένους, τους προμηθευτές, τις συνεργαζόμενες τράπεζες, αλλά κυρίως με τις χιλιάδες των αναγνωστών μας. Τα σχόλια και οι δήθεν «αποκαλύψεις» των ανώνυμων και επώνυμων λασπολόγων της δημοσιογραφίας ούτε μας αποπροσανατολίζουν, αλλά κυρίως δεν μπορούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα.
Ιωάννης Κουρτάκης"
@ Αυτός είναι ο χρηματοδότης του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM. 
Τι δεν καταλαβαίνεις τώρα;