Latest News

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Eπιχειρηματίες πληρώνουν αδρά για σεξ με Ελληνίδες νοικοκυρές!


Επιχειρηματίες από τη βόρεια Ευρώπη έρχονται για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους με κυρίες της διπλανής πόρτας, σύμφωνα με...
δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.
Η οικονομική κρίση ωθεί απλές νοικοκυρές στο «επάγγελμα« του διαδικτυακού σεξ, ενώ ορισμένες αφήνονται στα χέρια πλούσιων επιχειρηματιών, που ταξιδεύουν από χώρες της βόρειας Ευρώπης, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις τους.  Μόνο στην Αττική υπολογίζεται ότι περίπου 2.500 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό πορνό μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ τη φορά, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στη Θεσσαλονίκη.
Όπως γράφει η εφημερίδα επικαλούμενη διασταυρωμένες πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία έχει διαβιβάσει επείγον σήμα στην Ιντερπόλ για Γερμανό ο οποίος απευθύνεται σε ευκατάστατους βορειοευρωπαίους διαφημίζοντας μέσω κρυπτογραφημένης ιστοσελίδας καυτές βραδιές με Ελληνίδες νοικοκυρές.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν  εντοπίσει τέσσερις Ελληνίδες νοικοκυρές ηλικίας από 35 έως 45 ετών οι οποίες έχουν δεχθεί να κάνουν «συντροφιά» σε Ευρωπαίους που ταξιδεύουν για αυτό το λόγο την Αθήνα. Μάλιστα πληρώνουν 1.000 ευρώ τη βραδιά από τα οποία τα 400 παίρνει ο Γερμανός που κλείνει τα ραντεβού.
Τρεις Ελληνίδες μένουν στο κέντρο της Αθήνας και μία 45χρονη που είναι παντρεμένη με παιδιά και έχει κάνει τα περισσότερα ραντεβού από Γερμανία, Δανία και Νορβηγία μένει στα νότια προάστια.