Latest News

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

«Επεισόδιο» μεταξύ Κουμουτσάκου - Κουίκ και Γεροβασίλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μίνι επεισόδιο σημειώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ανάμεσα στους εκπροσώπους των κομμάτων και την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όταν έκλεισαν οι πόρτες η κ. Γεροβασίλη μίλησε στους δημοσιογράφους για κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν με τον εκπρόσωπο της ΝΔ που συνόδευε τον Γιάννη Πλακιωτάκη, Γιώργο Κουμουτσάκο να παρεμβαίνει και να χαρακτηρίζει την ενημέρωση της κ. Γεροβασίλη «Εξωθεσμικό και υπονομευτικό της διαδικασίας, η οποία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών». Πρόσθεσε ότι η κ. Γεροβασίλη, προσπαθεί να φτιάξει κλίμα με τους δημοσιογράφους.
Αμέσως παρενέβη ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είπε στον κ. Κουμουτσάκο σε έντονο ύφος: «Δεν περίμενα από έναν διπλωμάτη να συμπεριφερθεί έτσι προσπαθείς να επιβάλεις λογοκρισία στους δημοσιογράφους».
«Σε παρακαλώ μη διακόπτεις» του απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος με την κ. Γεροβασίλη να ξεκαθαρίζει: «Διευκρίνισα πάνω σε όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά για τις προθέσεις της κυβέρνησης ,δεν είναι πρόθεσή μου να χειραγωγήσω τους δημοσιογράφους».