Latest News

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Την πάτησε με το αυτοκίνητο μετά από καυγά! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη έξω από ένα γυμνάσιο Οι μαθητές παρακολουθούσαν έναν αγώνα όταν κάποιοι βγήκαν από το γήπεδο κι άρχισαν να παίζουν ξύλο με έφηβους από το άλλο γυμνάσιο.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
        
Στη μέση του δρόμου, 14χρονα αγόρια και κορίτσια άρχισαν τα μαλλιοτραβήγματα, τις γροθιές και τα λακτίσματα. Ξαφνικά ένα ασημί αυτοκίνητο, πέφτει με ταχύτητα επάνω στους συμπλεκόμενους έφηβους. 
Μια 14χρονη έπεσε κάτω και το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της.Στη συνέχεια το βίντεο που συνεχίζει να καταγράφει, δείχνει τοπ αυτοκίνητο να πέφτει επάνω σε έναν φράχτη, να κάνει στροφή και να ξαναχτυπά και άλλους νεαρούς. Η 14χρονη που το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με συντριπτικά κατάγματα σε ολόκληρο το κορμί της. Είχε σπάσει λεκάνη, χέρια, πόδια, γοφούς, πλευρά. Νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Memorial Hermann του Τέξας. Η αστυνομία εικάζει ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε μια άλλη κοπέλα όχι πάνω από 20 ετών, την οποία και αναζητά. Το περιστατικό συνέβη στο Χιούστον των ΗΠΑ.