Latest News

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

"Ρουκέτα" από εταιρεία κρουαζιέρας στο Δήμο Πειραιά: Φεύγει από τον Πειραιά λόγω ανικανότητας…

Μια "ρουκέτα" έριξε η εταιρεία Celestyal Cruises στο Δήμο Πειραιά, την στιγμή που ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης βρισκόταν ταξίδι...
στις Βρυξέλλες.
Ειδικότερα, η διοίκηση της εταιρείας προανήγγειλε την πρόθεση της να φύγει από το λιμάνι του Πειραιά και να χρησιμοποιεί από την επόμενη χρονια  για τις κρουαζιέρες το λιμάνι του Λαυρίου.
Ο λόγος είναι- λέει- η ανικανότητα του Δήμου Πειραιά ν' αντιληφθεί τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο λιμάνι, αλλά και μία σύγχρονη πόλη. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε  ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises Κυριάκος Αναστασιάδης,κατά την παρουσίαση του προγραμματισμού της εταιρείας για το 2016 στον πολυχώρο «Κάπα 8 point» στην Αθήνα. 
Μάλιστα, ο  ίδιος απαρίθμησε μια σειρά από προβλήματα της πόλης, που έχουν σχέση κυρίως με την καθαριότητα και το κυκλοφοριακό, αλλά και γενικότερα με την εικόνα παρακμής και εγκατάλειψης που αντικρίζουν οι τουρίστες κατά την μετάβαση και επιστροφή τους στα πλοία από τους αρχαιολογικούς και άλλους χώρους του Πειραιά.
Ταξίδι στις Βρυξέλλες
Κι όλα αυτά την στιγμή που ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Πέτρο Κόκκαλη. Κατά την επίσκεψη παρουσιάζουν το "σχέδιο Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης του δήμου Πειραιά,αλλά και την διεκδίκηση της Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2021...
@ Πωπωπω!