Latest News

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Χαμός με ροζ βίντεο γνωστής Ελληνίδας μοντέλο που ανέβασε στο διαδίκτυο πρώην της.


Με το «καυτό» υλικό που είχε στα χέρια του, ως ενθύμιο από τις ξέφρενες βραδιές που έζησε με το μεγάλο πάθος του, έκανε τελικά βούκινο την ερωμένη του, όταν του ζήτησε...
να χωρίσουν
Ο 32χρονος αποφάσισε να εκδικηθεί το γνωστό μοντέλο(επειδή τον χώρισε για τον διευθυντή του), στέλνοντας γυμνές φωτογραφίες της και sex tapes σε φίλους και συγγενείς της.
Οι… παραλήπτες του ροζ βίντεο και των φωτογραφιών είδαν τις προσωπικές στιγμές του πρώην ζευγαριού οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, περιελάμβαναν πονηρά παιχνίδια με sex toys, αλλά και φρούτα και υλικά ζαχαροπλαστικής. Η 32χρονη, που είναι μοντέλο εσωρούχων και διατηρεί γνωστό κατάστημα με διεθνείς φίρμες εσωρούχων στα νότια προάστια της Αττικής, έπαθε σοκ όταν δέχθηκε επικριτικά σχόλια (και όχι μόνο) από το οικογενειακό περιβάλλον της. Η «πέτρα του σκανδάλου» δεν είχε ιδέα ότι στα προφίλ στο facebook των περισσότερων γνωστών της, ακόμη και των στενών συγγενών της, είχε ανέβει το «απαγορευμένο» υλικό που είχε καταγράψει σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές και βρισκόταν πλέον σε κοινή θέα.
Οι υποψίες της πανέμορφης ψηλής και ξανθιάς γυναίκας έπεσαν αμέσως σε έναν συνομήλικό της, χημικό, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία και είχε μαζί του έναν θυελλώδη ερωτικό δεσμό τους τελευταίους μήνες. Στο διάστημα που πέρασαν μαζί έκαναν μεγάλη ζωή με σχεδόν καθημερινές εξόδους σε νυχτερινά κέντρα και διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Αθήνας. Μάλιστα, ο σύντροφος του 32χρονου μοντέλου κινηματογραφούσε τις ερωτικές τους στιγμές, έχοντας πάντα τη συγκατάθεσή της.
Η σχέση τους πήρε ξαφνικά τέλος, όταν το μοντέλο-επιχειρηματίας γνώρισε τον διευθυντή του 32χρονου χημικού και τη χτύπησε κεραυνοβόλος έρωτας. Έτσι, παράτησε σύξυλο τον επιστήμονα και συνέχισε τη μεγάλη ζωή με τον νέο της σύντροφο, χωρίς όμως να φαντάζεται ότι ο πρώην εραστής της θα την τιμωρούσε. Όταν χώρισε από τον χημικό, η 32χρονη του ζήτησε να σβήσει από το κινητό του τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τις προσωπικές στιγμές τους και εκείνος το έκανε (και μάλιστα παρουσία της). Όμως, φαίνεται ότι ο πληγωμένος πρώην εραστής είχε κρατήσει αντίγραφα από τα αρχεία και τελικά έβαλε μπροστά το σχέδιό του για να πάρει την εκδίκησή του.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στους οποίους κατέφυγε η 32χρονη, εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση. Πρώτα ήλθαν σε συνεννόηση με τη διαχειρίστρια εταιρεία του facebook, προκειμένου να διασταυρώσουν τα στοιχεία του προφίλ μέσω του οποίου διακινούνταν το υλικό, και διαπιστώθηκε ότι ήταν ψεύτικο. Τα ψηφιακά ίχνη τους οδήγησαν στο σπίτι του 32χρονου πρώην συντρόφου του μοντέλου, όπου έκαναν έρευνες και κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να διερευνηθούν για να στοιχειοθετηθεί ο βαθμός εμπλοκής του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διάδοση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.Espresso