Latest News

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τι βάζει στα ταμεία του Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση του στους «16» του Champions League έχοντας βάλει ήδη στα ταμεία του πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ...
και συνεχίζει.
Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν πέρσι στα ταμεία τους 26.253.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΟΥΕΦΑ, αλλά πλέον αυτό αποτελεί παρελθόν με τα φετινά έσοδα να είναι ήδη περισσότερα παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η φάση των ομίλων. 
Ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής Ελλάδας μπήκε απευθείας στους ομίλους του Champions League βάζοντας στην... τσέπη 12 εκατομμύρια ευρώ μόνο με τη συμμετοχή του στο γκρουπ.
Επίσης, με το αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Κλαμπ Μπριζ πήρε και όλο το market pool που είναι στα 11,8 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, χωρίς να αγωνιστεί εισέπραξε 23,8 εκατομμύρια ευρώ.
Προσθέστε πως με τρεις νίκες που έχει ήδη εξασφάλισε άλλα 4,5 εκατ. ευρώ (1,5 εκατ. ευρώ η νίκη) και συνεχίζει έχοντας μπροστά του δύο ματς και το ενδεχόμενο πρόκρισης στους «16».
Έτσι, οι Πειραιώτες έφτασαν τα 28,3 εκατομμύρια ευρώ και αν προκριθούν θα βάλουν στα ταμεία τους άλλα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αν αποκλειστούν θα λάβουν 500.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στους «32» του Europa League.
Σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα έσοδα από τα εισιτήρια...
sdna.gr