Latest News

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ποια είναι γοητευτική κυρία που συνόδευσε τον Θεοδωράκη στο Προεδρικό [ΕΙΚΟΝΑ]


Είναι ψηλή, όμορφη, μελαχρινή και στη θέα της άστραψαν τα φλας των φωτογράφων, όταν μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη μπήκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για τη σύσκεψη των...

πολιτικών αρχηγών.
Πρόκειται για τη δικηγόρο Ζωή Αποστολοπούλου, η οποία ήταν υποψήφια με το Ποτάμι στις τελευταίες ευρωεκλογές.
Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στο Διεθνές Δίκαιο με Κατεύθυνση το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το College of Europe του Βελγίου, όπου σπούδασε ως Υπότροφος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διατηρεί δικηγορικό γραφείο, το οποίο αναλαμβάνει και χειρίζεται από κοινού με τους συνεργάτες της με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα υποθέσεις Αστικού, Ποινικού και Κοινοτικού Δικαίου.
Από το 2002 έως σήμερα έχει χειριστεί επιτυχώς περισσότερες από 200 υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων στο Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια των Αθηνών και έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα για την προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Το 2005 ήταν εισηγήτρια στο 1ο Βαλκανικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας με θέμα « Η αποζημίωση της αναπηρίας στην Ελλάδα. Παραδείγματα και σκέψεις από την νομολογία των πολιτικών Δικαστηρίων».
Από το 2000 έως σήμερα συνεργάζεται με τον Καθηγητή Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών, κ. Σταύρο Τσακυράκη.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.Στις ευρωεκλογές μπήκε στην πρώτη πεντάδα των δημοφιλέστερων του κόμματός της, μένοντας ελάχιστα πίσω από τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Ορφανό.