Latest News

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Συνέλαβαν γυμναστή για τον φόνο της Ντανιέλα


Την άκρη του νήματος στην άγρια δολοφονία της όμορφης nail artist, η οποία βρέθηκε νεκρή την 1η Νοεμβρίου μέσα στο διαμέρισμά της, στην περιοχή....
Μακένζι της Λάρνακας, εκτιμούν ότι βρήκαν οι αστυνομικές Αρχές της Κύπρου, που συνέλαβαν έναν Ελληνοκύπριο γυμναστή.
Ο 34χρονος διατηρεί γυμναστήριο στην πόλη και ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν να καταθέσουν για τη δολοφονία της 36χρονης Μολδαβής. Αρχικά δεν είχαν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του, αλλά το πόρισμα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επαφών της άτυχης γυναίκας έδειξε ότι λίγες ώρες προτού δολοφονηθεί αντάλλαζε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου μαζί του.
Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο τον 34χρονο και τον ανέκριναν στο σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον αστυνομικό ανακριτή, ο γυμναστής ανέφερε ότι γνώρισε την Ντανιέλα στο γυμναστήριό του και αρνήθηκε ότι είναι ο δολοφόνος της, ωστόσο φέρεται ότι έπεσε αρκετές φορές σε αντιφάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως διαφάνηκε από τα κινητά τηλέφωνά του, παρενοχλούσε πελάτισσές του.
Οι αστυνομικοί πήραν δείγμα του γενετικού υλικού του για να το συγκρίνουν με αυτό που βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης Μολδαβής, στην οδό Τουζ Χανέ, όπου βρήκε φρικτό θάνατο (πνίγηκε από το αίμα της, αφού ο δολοφόνος τής χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα)! Ετσι ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε χθες ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα για οκταήμερη κράτησή του, ενώ παράλληλα εξέδωσε ακόμη δύο εντάλματα σύλληψης, ενός φίλου του και του πατέρα του φίλου του.