Latest News

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο σέξι αγρότης από την Κρήτη σπέρνει πανικό στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στάθης Στιβακτάκης, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός ως "ο sexy αγρότης από την Κρήτη" είναι το πλέον περιζήτητο πρόσωπο των ημερών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

         
Ο γυναικείος πληθυσμός σε γενικό συναγερμό, αλλά ο Στάθης παραμένει άρχοντας στα λημέρια του, στα ορεινά του Λασιθίου. Κι ενώ όλοι τον αναζητούν, το Κρήτη TV τον βρήκε και ιδού... η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη!
«Έκαναν τον γύρο του κόσμου οι φωτογραφίες, μέρες είναι θα περάσουνε... Είμαι περήφανος γιατί διαφημίζουμε το νησί μας! Αυτοί είμαστε. 
-Σε έχει τρομάξει αυτό που γίνεται;
-Μια ολιά, λίγο λίγο...
-Τι σου λένε οι δικοί σου άνθρωποι;
-Ίντα να πούνε και αυτοί; Δεν έχει ξαναγίνει τουτονά, δε λένε πράμα! Τι να πούνε;Δεν θέλω να με κρίνουν για την εμφάνισή μου, για το μυαλό μου θέλω να με κρίνουνε. Η ζωή στα χωριά είναι σκληρή και ερημώνουν τα χωριά κάθε μέρα επειδή πάνε στις πόλεις που είναι πιο εύκολη η δουλειά.Με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο να πάω στα κανάλια, για φωτογραφίες και τέτοια, αλλά εγώ δεν πάω ποτές! Ούτε τη δουλειά μου θα εγκαταλείψω, ούτε τίποτα. Ούτε για μοντέλα που λένε και ιστορίες. Εγώ δεν φεύγω από το χωριό! Έχω μάθει να δουλεύω να είμαι όξω στη φύση, όχι κλεισμένος, πασαρέλες και τέτοια! Δέχομαι κάθε μέρα προτάσεις, αλλά εγώ δεν πάω».Πώς αντιμετωπίζει τη μεγάλη επιρροή που έχει στο γυναικείο φύλο; «Εντάξει, ούλοι χαίρονται άμα τους τύχουν τέτοια πράματα»!Το μήνυμα που στέλνει στην οικογένειά του είναι: «Θέλω να τους πω ότι τους αγαπώ πολύ και να κατέχουν ότι ο Στάθης που ήτανε δεν αλλάζει και δεν πάει πουθενά από το χωριό»!