Latest News

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Μακελειό από τριπλή επίθεση με νεκρούς και τραυματίες στο Παρίσι (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπαράζ επιθέσεων συγκλονίζει το Παρίσι, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ σε εστιατόριο και μπαρ στο 10ο διαμέρισμα της...
γαλλικής πρωτεύουσας. 
Η πρώτη έγινε στο εστιατόριο «Μικρή Καμπότζη» στην οδό Rue Bichat στο 10ο διαμέρισμα της πόλης. Την ίδια ώρα εκτυλίσσεται θρίλερ με ομηρία στο θέατρο Bataclan του Παρισιού.
Ώρα με την ώρα ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται, με τη γαλλική τηλεόραση να κάνει λόγο τώρα για 40 νεκρούς.

Plusieurs explosions près du Stade de France από ITELE
Σύμφωνα με μαρτυρίες στο θέατρο Bataclan βρίσκεται σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 100 όμηροι.
Ο Γάλλος δημοσιογράφος Erwan Desplanques ανέφερε στο BBC πως φίλος του κατάφερε να ξεφύγει από την ομηρία στο Bataclan concert venue, αναφέροντας του πως εκεί υπάρχουν τουλάχιστον έξι τρομοκράτες οπλισμένοι με αυτόματα. Όπως αναφέρει και στον χώρο της ομηρίας υπάρχουν πολλοί νεκροί ενώ οι τρομοκράτες κάνουν αναφορά στην Συρία.
fd
Η στιγμή της έκρηξης
Δείτε πού σημειώθηκαν οι επιθέσεις
bfd
Χρήστης του Twitter ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία υποστηρίζει ότι φαίνονται τα πτώματα έξι ατόμων.
Η επίθεση στο εστιατόριο έλαβε χώρα πολύ κοντά στο Stade de France, όπου η εθνική Γαλλίας έπαιζε ενάντια στην εθνική Γερμανίας. Μάλιστα, στο γήπεδο βρισκόταν και ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από τους άνδρες της ασφαλείας του.
826197 parisfusilladeok
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιοι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις, ωστόσο, πολλοί μιλούν ήδη για τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Συγκλονιστική μαρτυρία από τον τόπο του μακελειού
Σύμφωνα με τις τελευταίες μαρτυρίες που μεταδίδει το BBC οι δράστες τις επίθεσης άνοιξαν πυρ στο πλήθος μέσα από αμάξια που σταμάτησαν έξω από το μπαρ-εστιατόριο «Υπάρχουν πολλοί νεκροί, είναι τρομακτικό, δεν μπορούσα να δω τίποτα, άκουσα πυροβολισμούς και άνθρωποι έπεφταν κάτω στο έδαφος» υποστήριξε ο μάρτυρας που ήταν στο πίσω μέρος του μαγαζιού, «Ήμουν με την γυναίκα μου και κρυφτήκαμε πίσω από ένα γυρισμένο τραπέζι...»