Latest News

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Νίκη Κάρτσωνα: Αποκαλύψεις για τον λάθος άντρα και τη νευρική ανορεξία


Η Νίκη Κάρτσωνα αναφέρεται στην πιο δύσκολη χρονιά της ζωής της, για την οποία ευθυνόταν και ένας άντρας, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει για το αν πάσχει από νευρική ανορεξία στη...
συνέντευξή της  στο ΕΓΩ Weekly.
Αγαπά τη γυμναστική και την καλή διατροφή και φροντίζει το σώμα της σε καθημερινή βάση. Η Νίκη Κάρτσωνα, παρότι έχει γίνει μανούλα, δεν παύει να διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, καθώς και στο παρελθόν ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική.  Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ορισμένοι σχολίασαν αρνητικά τα κιλά της, αφήνοντας ακόμη και υπονοούμενα ότι πάσχει από ανορεξία.
Τι απαντά η ίδια; «Όταν τρέχω ή ταλαιπωρούμαι λίγο παραπάνω, χάνω εύκολα βάρος και αυτό φαίνεται. Θέλω να πάρω πέντε κιλά. Όμως μου αρέσει πολύ το φαγητό. Αυτό έχει σημασία».
Η Νίκη Κάρτσωνα αποκαλύπτει ότι είχε ταλαιπωρηθεί πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο ... Μέχρι και να βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Νίκου Χατζή, μετρώντας δεκαεπτά χρόνια σχέσης.
Υπήρξε περίοδος που ήσουν μακριά από τον εαυτό σου;
«Ναι. Το 2004. Εκεί που όλα ήταν στα πάνω τους, η δική μου ενέργεια ήταν στα πολύ κάτω της». 
Γιατί;
«Γιατί περνούσα περίεργη φάση. Έκανα παρέα με τελείως λάθος άτομα, είχα σχέση με τελείως λάθος πρόσωπο. Ήμουν ένα χαρούμενο πλάσμα που είχε μόνο αρνητικούς ανθρώπους στη ζωή του». 
Κρίνοντάς το από την απόσταση των χρόνων, θεωρείς ότι ήταν κάτι που έπρεπε να το περάσεις; Σου έκανε καλό;
«Το μάθημά μου το πήρα, αν εννοείς αυτό. Όμως δεν μου έκανε καθόλου καλό. Τώρα πια στεναχωριέμαι που ανάγκασα τον εαυτό μου να περάσει κάτι τέτοιο». 
Πώς το ξεπέρασες; Ξύπνησες ένα πρωί και είπες «τέρμα πια η ανοχή»; Χώρισες; Έκανες νέους φίλους;
«Κάποια στιγμή κουράζεσαι. Λες «δεν μπορώ άλλο να βυθίζομαι. Πρέπει να ανέβω».