Latest News

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: Ηλιοφάνεια σ' όλη τη χώρα


Με ηλιοφάνεια θα κυλήσει η Κυριακή σε όλη σχεδόν...
τη χώρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση, στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές στους 20 βαθμούς, αλλά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες σε όλα τα ηπειρωτικά θα κάνει και πάλι κρύο.
Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα: 
Στην Αττική θα έχουμε αίθριο καιρό και θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λιακάδα. Στο Θερμαϊκό θα πνέουν βοριάδες 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 με 20 βαθμούς, μόνο το πρωί και το βράδυ θα κάνει κρύο. Στη δυτική Μακεδονία, θα δούμε κα πάλι αρνητικές θερμοκρασίες.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 με 22 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο ο ουρανός θα είναι καθαρός. Η θερμοκρασία, το πρωί και το βράδυ θα είναι χαμηλή, αλλά το μεσημέρι θα φτάσει έως τους 23 βαθμούς.
 Στη βόρεια Κρήτη προβλέπονται αρκετές νεφώσεις και ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα, στη Σάμο, τη Ικαρία και στις Κυκλάδες θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις και θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 με 22 βαθμούς.
Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Το πρωί θα κάνει ψύχρα, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στα πεδινά έως τους 18 με 20 βαθμούς. Στη νότια Εύβοια μέχρι το μεσημέρι θα πνέουν βοριάδες 6 μποφόρ.