Latest News

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Νέο εξώδικο της μαύρης χήρας μέσα από τη φυλακή


H προφυλακισμένη Δήμητρα Βούλγαρη αποδίδει σωρεία αντιφάσεων στους αστυνομικούς για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου συζύγου της... στην Κοιλάδα.

Επιμένει ότι ποτέ δεν ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της η χήρα του ναυτικού Θανάση Λάμπρου και εξαπολύει πυρά, με νέο εξώδικό της, κατά των αστυνομικών Αρχών της Ερμιονίδας, τις οποίες κατηγορεί ότι την έμπλεξαν, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα! Με το τρίτο κατά σειρά εξώδικό της η προφυλακισμένη Δήμητρα Βούλγαρη αποδίδει σωρεία αντιφάσεων στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου για τις συνθήκες υπό τις οποίες προσήχθη και εξετάστηκε, ενώ τους κατηγορεί ότι την ενέπλεξαν στην ανθρωποκτονία του άτυχου ναυτικού.

Σύμφωνα με την 37χρονη, η οποία τονίζει ότι κρατήθηκε αναίτια, παράνομα και επί ώρες, με στόχο την εξουθένωσή της, οι απαντήσεις των Αρχών στις προηγούμενες εξώδικες δηλώσεις της βρίθουν από αδικαιολόγητα κενά και αποκαλύπτουν ότι δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες κατά την προανάκριση! Συγκεκριμένα, η 37χρονη επισημαίνει ότι, αφενός μεν, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι προσήχθη για να εξεταστεί «χωρίς να είναι δεσμευμένη ή επιτηρούμενη», αφετέρου δε, ο υπαστυνόμος παραδέχεται σε ένορκη κατάθεσή του ότι «παρευρισκόταν για την επιτήρησή της»!

Αναφερόμενη στην «προφορική εξέτασή» της ως ύποπτης, αναρωτιέται αν εξετάστηκε «από ένστολα φαντάσματα», καθώς ο ίδιος υπαστυνόμος στην κατάθεσή του δεν κατονομάζει ούτε αναφέρει το παραμικρό για τους αστυνομικούς που την εξέτασαν. «Μέχρι στιγμής έχουν προκύψει χονδροειδείς αντιφάσεις μεταξύ των βεβαιώσεων και των καταθέσεων των αστυνομικών οργάνων αναφορικά με το τι συνέβη κατά την προσαγωγή της εντολέως μου και πριν από τη φερόμενη εξέτασή της ως κατηγορουμένης» επισημαίνει στην «Espresso» ο συνήγορος της 37χρονης Σπύρος Ρομποτής και προσθέτει: «Είναι σαφές ότι κάποιοι εκ των προανακριτικών υπαλλήλων προδήλως ψεύδονται και κατά παράβαση των υπηρεσιακών καθηκόντων τους επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα».