Latest News

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πλάκωσαν στο ξύλο αντιδήμαρχο επειδή έκανε έλεγχο σε καφετέρια


"Τόπι" στο ξύλο έκαναν αντιδήμαρχο επειδή έκανε έλεγχο σε καφετέρια! 
Το περιστατικό έγινε σε κεντρική καφετέρια του...
Ευόσμου, όταν ο Σωτήρης Μαγόπουλος μαζί με υπαλλήλους του δήμου θέλησε να πραγματοποιήσει έλεγχο για πολεοδομικές παραβάσεις, τις οποίες είχαν καταγγείλει πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ιδιοκτήτη της καφετέριας εμπόδισε την είσοδο στον αντιδήμαρχο και του ζήτησε να έρθει μόνο με αστυνομικούς ή εισαγγελέα.
Ο αντιδήμαρχος τήρησε την απαίτηση του πατέρα του επιχειρηματία και πήγε στην καφετέρια με την συνοδεία αστυνομικών και κάνανε τον έλεγχο.
Ο πατέρας του επιχειρηματία, μετά τον έλεγχο, προφανώς νευριασμένος, έψαξε τον κύριο Μαγόπουλο, τον έπιασε από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε τόσο πολύ, που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.
Ο δήμος Ελευθέριου Κορδελιού-Ευόσμου και ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία αλλά καταδίκασαν και σε δηλώσεις τους αυτό που συνέβητο πρωί της Πέμπτης. Ο δράστης αναζητείτε για να συλληφθεί.
Από την άλλη, ο υπεύθυνος της καφετέριας, είπε πως «ψεύδονται σε πολλά πράγματα» και ότι  δεν έγιναν όλα έτσι ακριβώς όπως αναφέρουν.