Latest News

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ελένη Ράντου: Μιλάει πρώτη φορά για τη κρίση στο γάμο της...


Η ηθοποιός Ελένη Ράντου, μίλησε για πρώτη φορά για τη κρίση στο γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με το οποίο είναι...
μαζί πάνω από είκοσι χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 19χρονη σήμερα Νικολέτα.
Κατά καιρούς υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να περνάει κρίση στο γάμου του ή ακόμη και να έχει χωρίσει, ωστόσο οι ίδιοι τα έχουν διαψεύσει. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο philenews, παραδέχτηκε για πρώτη φορά τα σύννεφα που βίωσε ο γάμος της με τον τραγουδοποιό.
«Και πού δεν υπάρχουν σύννεφα; Ήταν και γκρίζα ήταν και ροζ και μαύρα και κίτρινα. Όλο το χρωματολόγιο θα το περάσεις, γιατί αυτή είναι η ζωή. Δεν ζεις σε μυθιστόρημα. Το θέμα είναι αν αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.
Όσο για το τι είναι αυτό που έχει αγαπήσει στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου απαντά, «Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια. Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος. Σε σχέση με τις αξίες του, θεωρώ πως φυλάει Θερμοπύλες».